Levende musik i Gedved!Jane & Shane

Siden de sidste toner lød fra Anne Dorte Michelsens smukke stemme på scenen i Seminariet i Gedved, har der været musestille de gamle lokaler. Efter otte måneders musikalsk tørke blev salen igen fyldt med liflige toner fredag aften da en fyldt Seminariesal kunne tage mod Jane & Shane som fyldt vores ører med sang og musik – det har vi alle trængt til længe!

Af Jørn Kildall

Musikforeningen i Gedved havde ellers troet på – sidste år – at nu var Corona-krisen ovre og at der igen skulle være masser af livemusik i Seminariets gammel sal. Desværre blev det til en koncert med Anne Dorte Michelsen 28. august, hvorefter forsamlingsforbud gjorde det umuligt at afholde musikarrangementer.

Fredag aften kunne man igen holde koncert og salen var fyldt op til sidste plads og alt foregik efter Corona-anvisningerne. Der blev tjekket om der var gyldigt Coronapas ved indgangen, der var opstille borde mellem stolene så der kunne holdes en meter afstand mellem publikummerne og der blev givet gode anvisninger fra Søren Jochumsen som er foreningen musikbooker og konferencier.

Efter Sørens velkomst, lidt lang i aftenens anledning men det var heller ikke normaltilstanden, kom Jane og Shane på scenen storsmilende og i musikalsk hopla. De kunne fortælle, at aftenens koncert var deres første siden december og at de stod på scene med lige dele forventning og ængstelse; for de havde glædet sig til at møde publikum igen og Gedved er ikke fremmed for dem, men de var også nervøse for om det var blevet rustne af de manglende livekoncerter.

Man må sige at deres ængstelse var helt og aldeles ubegrundet - de var bedre end nogensinde og vi var ikke mange sekunder inde i første nummer før end publikum klappende med i takt til de liflige toner fra Britiske og Irske øer.

Der blev leveret en brag af en koncert og alle i rummet nød aftenen i fulde drag. Næste koncert er 25. juni hvor der er dømt fællessang, når Shubi.dk byder op til Midsommerfest med alle de bedste af Shu-bi-dua’s sange – Vi Elsker Vort Land!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022