Lions gav flot ÆldrefestEfter to års fravær kunne Lions Club Bygholm lørdag invitere til ældrefest i Forum INSERO og omkring 450 gæster var mødt op til god underholdning og lagkage.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Allerede fra morgenstunden havde de frivillige og medlemmerne fra Lions Club Bygholm sat hinanden stævne til kaffe og rundstykker i INSERO. Der blev hurtigt og effektivt dækket borde og pyntet med blomster.

Da de første gæster ankom ved middagstid, var alt klar og man havde Larsen Duo til at underholde fra scenen, mens der blev nydt en øl eller vand.

Lions Club Bygholms præsident Lars Hansen gik på scenen for at overrække årets humørpris, men der var et mindre problem, for prismodtageren var rejst til med familien til Mallorca samme morgen. Heldigvis havde man overrasket ham fredag formiddag og der var et stort billede på scenen ved overrækkelsen.

Som en overraskelse kom Thomas ”Bomle” på scenen, sammen med sin hustru Kamilla og pianisten Tommy og de underholdt en halv times tid inden bordene blev fyldt med boller, lagkage og kaffe i kopperne.

Klokken tre gik Ann-Mette Elten og hendes mand på scenen og gav numre fra et omfattende hitkatalog. Dagen blev sluttet med fællessang – Skulle gammelt venskab rent forgå – og således gik en god dag alt for hurtigt i gode venners lag.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021