Lundum Kirke

Lokalnyt

Ny præst i Lundum og Hansted

30. juni 2022
Ulla Margrethe Bønløkke Pedersen er ansat som barselsvikar for Søren Frost Jensen. Det betyder, man vil komme til at møde Ulla som præst i mange sammenhænge helt frem til januar 2023.
Lokalnyt

Horsensstrygere forbinder ni læsninger med himlen

20. december 2021
Søndag 12. december var ikke blot en smuk dato i Lundum – det var også en smuk oplevelse, da Strygeorkestret fra Horsens Musikskole under ledelse af Grete Granerud akkompagnerede den stemningsfulde gudstjenesteform ”de ni læsninger”. Her er beretningen.
Lokalnyt

Tid til eftertanke i Lundum

5. april 2021
Palmesøndag var der ikke gudstjeneste i Lundum kirke, men alligevel slog man døren op for at vise kirken indvendig efter endt kalkning.
Lokalnyt

Flere digitale gudstjenester

21. december 2020
Flere af sognene i vores område tilbyder digitale gudstjenester, da vi i år er ramt af begrænset antal pladser i kirkerne. Fra Gangsted kirke sender man krybbespil med pastoratets tre præster i rollerne. Hansted-Lundum sogne tilbyder også digital gudstjeneste og det samme gælder for Østbirk-Yding og Voerladegård kirker.
Lokalnyt

Gudstjeneste i det fri i Lundum

22. maj 2020
Det er en fast tradition at man afholder friluftsgudstjeneste i Præstegårdsskoven i Lundum Kr. Himmelfartsdag og i år er heller ingen undtagelse – dog er der et forsamlingsforbud som præsten Søren Jensen skulle tage med i overvejelserne.
Lokalnyt

Jagtgudstjeneste i Lundum kirke

29. oktober 2018
Morgenstund havde i sandhed guld i mund, da morgenfriske jægere og andre interesserede søndag den 28. oktober fandt vej til Lundum kirke for at skyde dagens jagtarrangement i gang på bedste vis - nemlig med gudstjeneste.
Lokalnyt

Big Band i Lundum Kirke

28. oktober 2018
Imens vi udenfor fik sæsonens første snefald og temperaturer omkring frysepunktet, så var det anderledes indenfor i Lundum kirke, hvor alle pladser optaget og temperaturen perfekt varm til groovy bigbandmusik.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021