Maraton i strålende dansk sommervejr!Lørdag 10. juli var 12 maratonløbere mødt op hos Jørn Sørensen i Stenbjerg, for der skulle løbes et meget lokalt maratonløb i skovene i området og på Bryrupbanestien, men starten var noget våd og første time foregik lun sommerregn.

Af Jørn Kildall

I sidste øjeblik kom er der et par afbud, men i alt 12 rutinerede løbere var mødt op hos Jørn Sørensen og kunne sidde i ly for regnen i garagen og indtage de sidste kalorier inden starten gik til den 42,195 lange distance.

Jørn Sørensen gennemgik dagens ruten som skulle gennemløbes flere gange og de værste stigninger var taget ud af ruten, selvom bakken fra Urup gods op ad vejen til Julianelyst, nok kunne trække tænder ud. Men fra toppen af skoven på toppen er der næsten fladt eller svag nedstigning inden man passede Jørn Sørensens garage. Her var der også indrettet depot hvor der kunne indtages vand og ekstra kalorier i form af chips, bananer og Matadormix, hvilket er superbrændstof når der skal løbes langt.

Mange af de deltagende løbere er meget erfarne og en af deltagerne kunne sætte kryds ved 300 gennemførte maratonløb! En anden af løberne er ultraløber og her er et maratonløb ”bare” opvarmningen, når man normalt løber 100 kilometer eller længere.

Hele rundstrækningen var markeret med røde flag og Jørn Sørensen havde været ude fra mogenstuden og placeret mere end 100 flag, som markerede ruten. På vej ind i skoven ved Julianelyst, gik det galt da Jørn Sørensen ikke helt fulgte den rute som var lagt fra starten, men de gode løbere tog oplevelsen med højt humør og viste ved næste omgang hvilken vej de ikke skulle løbe.

Hurtigste løber var Claus Jeslund som gennemførte løbet på 3 timer 44 minutter!

Alle deltagende løbere i minutterne før starten.

Efter veloverstået maraton fik alle hængt en medalje om halsen (privatfoto)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021