Mariehøns for pasningsordningen blev set af mange(privatfoto)

Tirsdag mødtes en gruppe private pasningsordninger og 45 børn fra Horsens til et landsdækkende event med mangfoldige Mariehøner, nøjagtig lige så mangfoldig som landets mange private pasningsordninger.

Det hele startede med en rigtig sød ide fra en Privat Pasningsordning-Langeskov fra Kerteminde v/ Lisbeth Snell, som ved en fejl lagde et opslag op i de private pasningsordningers offentlige gruppe på Facebook, med 1,3 tusinde medlemmer. Opslaget skulle i stedet være delt med hendes kolleger i en lille lukket gruppe. Pludselig var rigtig mange med på ideen, som gik ud på at male mariehøns på sten og dele ud i nærmiljøet for at sprede smil og i går deltog over 40 kommuner på landsplan, med at pynte og pryde byerne med søde stenmalede mariehøns.

Begivenheden ændrede sig hurtig til at blive en landsdækkende Event men et klart budskab i forhold til minimumsnormeringsaftalen – nemlig BEVAR DE FRIE VALG TIL EN PRIVAT PASNINGSORDNING.

(privatfoto)

Alle børn og voksne nød formiddagen og de mange skønne mariehøns, og fik hilst på Peter Sørensen, Borgmester i Kommunen, som helt uofficielt kom forbi på gaden. De private Pasningsordninger fik sig en god snak om emnet og de mange mariehøns, og Peter gav sig tid til både at lytte og se på Mariehøns og hilse på børnene.

Der blev leget med mariehøns, sæbebobler og sunget fællessang - naturligvis Mariehønen Evigglad og dagen sluttede af med pølser hos Knuds Pølsevogn, som fint havde sponseret frokost til børn og voksne

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021