Mosstock Festival fejrer 50 fede år(pressefoto)

Danmarks Ældste Musik Festival kan endelig fejre sit 50-års jubilæum. Så kan de godt være I tænker Roskilde Festival, men næ-nej. Det er nemlig Mosstock Festival som ligger lige midt i Midtjyllands smukke natur. Den allerførste festival løb nemlig af stablen 12.-13. juni i 1971.

I år kan vi så endelig fejre vores 50-års jubilæum. Det foregår i dagene 28. 29. og 30. juli 2022, hvor 25 bands skal spille på scenen på marken langs Gudenåen. Vi sætter atter rammen for jer og publikum, så I kan opleve noget ny, original musik af (u)kendte kunstnere, som brænder for at træde igennem - Mosstock Festival præsenterer Nutidens Musik med Fremtidens Bands.

Ren og uforfalsket spilleglæde!

Siden 1971 har et utal af musikere spillet deres sjæl ud over scenekanten på Danmarks Ældste Musik Festival, - og indtil flere har opnået at komme ud til verden med deres musik og sang, ja, nogen er ovenikøbet blevet levende bevis på, at et musikalsk amatør-talent sagtens kan vinde det internationale melodi grand prix.

Selvom der er mange festivaler i Danmark, er Mosstock noget helt særligt. Her får man nemlig mulighed for at fylde ørene med ren og uforfalsket spilleglæde, leveret af dedikerede amatørbands. Vi sætter rammen for at bands og publikum kan mødes og netop spilleglæden udleves. Årets bands får også mulighed for at samarbejde med- og lære af andre musikere. Vi opvarter vores band backstage og onstage som festivalens hovednavne, for det er de hver især.

(pressefoto)

Mosstock Festival er stedet, du skal tage hen, hvis du har lyst til at høre de kendte før de bliver kendte - høre det unikke før alle andre hører det. Igennem tiden har Mosstock Festival bl.a. haft besøg af Marie Frank, Saybia, Go Go Berlin, Emmelie de Forest, Jette Torp og Tim Schou. 

Årets Program: er skudt i luften og rummer en stor spændvidde i genrer. Alt fra Pop, Rock, til syng med cover-sange, fra Børnerock til Dansk-Top og Bluegrass. Igen i år findes gengangere på programmet: "Vi har erfaret, at vores publikum godt kan lige at synge med på sange; det hele skal ikke være 'nyt'!"

For Alle

Danmark Ældste Musikfestival for 50. gang og finder sted på markens højeste punkt. Festivalpladsens 5000 m2 skaber en harmonisk helhed samtidig med at der er fokus på, at der skal være plads til alle og hele familien. Mosstock Festival holdes i dagene 28., 29., 30. juli 2022. For mere info se vores hjemmeside, www.mosstock.dk

(pressefoto)

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023