Mosstock kunne endelig fejre 50-års jubilæumFor de uindviede så kan vi fortælle at Mosstock Festival er Danmarks ældste – og selv to gange corona-nedlukninger kan ikke holde den vitale festival tilbage, og torsdag åbnede man atter for gæsterne som strømmede ind på pladsen.

Tekst Jørn Kildall, fotos Jens Jessen

Indrømmet der kunne godt have været lidt flere gæster ved åbningen, men vejret og stemning var til gengæld helt i top.

På Mosstock Festival spiller der kun amatørbands, men hold da op hvor de gode og mange af dem som spiller på Mosstock Festival kan nemt blive nogle af morgendagens stjerner. Nogle af dem som har optrådt på Mosstock Festival tidligere er alle blevet noget ved musikken: Emmelie de Forrest, Finn Nørbygaard, Frank Megabody, Jakob Haugaard, Jette Torp, Lone Kellermann, Marie Frank og Sine Svendsen.

Der var bands fra hele landet og fra vores egen andedam kom Snags og Lummer Stue begge bands er fra Horsens. Der var i alt 23 amatørbands på scenen de tre dage Mosstock Festival varede.

Rammerne for musikerne er professionelle da lyd og lys afvikles af professionelle folk. 

For at tiltrække yderligere publikum tilbød Mosstock Festival gratis adgang, ved fremvisning af sundhedskort, hvis man var bosat i 8660 Skanderborg, 8680 Ry. 8652 Østbirk og 8740 Brædstrup.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023