Næsten 3.500 overværede Rockshow med PinkPink stod for repertoiret, da Vestbirk Musik og Sports Efterskole afholdt sit traditionelle Rockshow i weekenden. 

Af Per Bonde

Det var et fantastisk show elever og lærere fra Vestbirk Musik og Sports Efterskole havde fået sat op. Pink dominerede totalt, men det er vel meget naturligt, når hele sættet kommer fra hendes store katalog af kendte numre.

Superflot i alle detaljer

Alt var gennemarbejdet. Selvfølgelig først og fremmest musikken, men også koreografi, kostumer, lys, teknik, opsætning – ja selv af stolerækkerne man sad på, var udført til perfektion. Alle 180 efterskole elever havde en større eller mindre finger med i afviklingen. Størst selvfølgelig de 52 elever der optrådte på scenen, heraf 10 eller 11 yngre udgaver af Pink.
 

En perlerække af superhits

I alt blev der fremført 19 af Pinks ikoniske numre med ”Are we all we are” fra Pinks 2012 album ”The truth about love”, hvorefter det fortsatte med hits som ”So What” og ”U + Ur Hand” indtil der blev afsluttet med ”Never Gonna not Dance again”.

Talentet blev fremført fem gange

Over weekenden blev showet afviklet fem gange, og hver gang med masser af energi og indlevelse. Det er en fornøjelse at se hvor meget talent, der er i de unge mennesker – den danske musikbranche behøver ikke frygte at løbe tør for musikere og sangere lige foreløbig.

Tak til Vestbirk Musik og Sports efterskoles elever for endnu et storslået rockshow – vi glæder os allerede til næste år.
 

Lignende artikler

Per Bonde

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023