Natur

Lokalnyt

Hjælp børn med at skabe vild natur

18. januar 2024
Projektet "Vilde Rødder" lærer børn, hvordan de kan være med til at gøre en konkret forskel for naturen og biodiversiteten. Projektet søger nu nye aktive, der vil hjælpe med at skabe levesteder for vilde dyr og planter i børnenes fritid. Der afholdes gratis kurser i Østjylland
Lokalnyt

Julevandring ved Vestbirksøerne

19. december 2023
VESTBIRK - Hvert år den 28. december arrangerer Vestbirk Kanolaug en længere gåtur i områderne omkring Vestbirksøerne. Således også i år.
Lokalnyt

Højsæson for døde dyreunger

31. juli 2023
Unger af ildere, brud og skovmår forlader lige nu de trygge reder og begiver sig ud på egen hånd. Desværre bliver mange af dem kørt ned over hele landet.
Lokalnyt

Klip ikke hækken før Sankt Hans

1. juni 2023
Det er en udbredt misforståelse, at havens hække og buske skal beskæres kraftigt tidligt på sommeren. Vil man styrke biodiversiteten og hjælpe dyr og insekter i haven, skal man vente med at beskære hækken til september.
Lokalnyt

Oplev glæden ved lystfiskeri

8. maj 2023
Lystfiskeri er en fantastisk måde at nyde naturen og få frisk luft, samtidig med at man kan opleve spændingen ved at fange fisk. Lørdag den 13. maj kan du og din familie få en smagsprøve på lystfiskeriets glæder ved Bygholm Sø i Horsens.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023