Natur

Lokalnyt

Historien i naturen

9. juli 2024
Ferie er ofte tid til at gøre noget af det, man ellers ikke plejer at gøre, og en af de ting de færreste har tid til i hverdagen, er at udforske deres lokalområde. Vi bor i et område med rigtig meget at udforske, og vi vil foreslå, at bruge lidt tid på historien i naturen.
Lokalnyt

Husk det nu: 1. april skal strandhunden i snor

1. april 2024
Fra 1. april skal hunden i snor, når du lufter den på stranden. Heldigvis ødelægger det ikke strandturen for hunden, der stadig får en masse sanseoplevelser, samtidig med at fugle og andre dyr kan yngle i fred og ro, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.
Lokalnyt

Hjælp børn med at skabe vild natur

18. januar 2024
Projektet "Vilde Rødder" lærer børn, hvordan de kan være med til at gøre en konkret forskel for naturen og biodiversiteten. Projektet søger nu nye aktive, der vil hjælpe med at skabe levesteder for vilde dyr og planter i børnenes fritid. Der afholdes gratis kurser i Østjylland
Lokalnyt

Julevandring ved Vestbirksøerne

19. december 2023
VESTBIRK - Hvert år den 28. december arrangerer Vestbirk Kanolaug en længere gåtur i områderne omkring Vestbirksøerne. Således også i år.
Lokalnyt

Højsæson for døde dyreunger

31. juli 2023
Unger af ildere, brud og skovmår forlader lige nu de trygge reder og begiver sig ud på egen hånd. Desværre bliver mange af dem kørt ned over hele landet.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024