Natur

Lokalnyt

Vi har brugt vores del af verdens naturressourcer for i år

28. marts 2022
I dag er det den såkaldte ’country overshoot day’ for Danmark, der knap en fjerdedel inde i året har opbrugt sin andel af de ressourcer, kloden kan genskabe på et år. Hvis overforbruget skal bremses, skal vi gøre helt op med den udbredte brug og smid væk-kultur, mener Danmarks Naturfredningsforening, der på Affaldsindsamlingen i denne uge sætter fokus på noget af vores mest åbenlyse ressourcefrås.
Lokalnyt

Hvad laver de i Hovedgård?

2. september 2021
Mange i Hovedgård har bemærket at der er blevet gravet og planeret ved Tornbjerg i Hovedgård, og der har været forskelligere forklaringer på hvad der var gang i.
Lokalnyt

Her er plads til både biler og bier

25. juni 2021
Et stort bed med tusindvis af smukke, insektvenlige planter i forbindelse med det færdigomlagte vejkryds ved Langmarksvej/Sundvej i Horsens. Det er ét aktuelt eksempel på, hvordan biodiversitet tænkes ind i kommunens planlægningen af forskellige typer anlægsprojekter - til glæde for mennesker, bier og sommerfugle.
Lokalnyt

Insekt-oase virker tiltrækkende

20. juni 2021
Et stort græsareal ved Ternevej i Horsens bliver nu omdannet til en insekt-oase. Projektet er blot ét ud af en række biodiversitets-tiltag i Horsens Kommune, som ikke kun vil vokse i antal nye tilflyttere, men også i antallet af insekter.
Lokalnyt

Sankthansbål er en dødsfælde for dyrene

19. juni 2021
Hver år tændes flere hundrede Sankthansbål rundt omkring i Danmark. Desværre fanges mange dyr i flammerne, fordi de ser kvasbunken som det perfekte skjulested. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at flytte og ombygge bålet, umiddelbart inden det tændes, så evt. dyr kommer ud af deres skjul.
Lokalnyt

Stå sammen for den danske natur

22. maj 2021
Den danske natur byder på et væld af magiske landskaber og vidunderlige dyr, som danskerne har nydt ekstra godt af under Corona-pandemiens lange nedlukninger. Men Danmarks natur er udfordret, og rødlisten over danske truede dyr bliver længere og længere for hvert år. Derfor vil H.K.H. Kronprinsessen og WWF Verdensnaturfonden i et nyt projekt samle danskerne om naturen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021