New Yorker-gadekunst i HorsensPå Horsens Kunstmuseum kan man stadig nå at opleve nutidig og autentisk gadekunst i de store lokaler, på udstillingen My Paper World – PhoebeNewYork.

Af Jørn Kildall

Inde på museet mødte vi Sofie Skaú Jepsen som museumsinspektør på Horsens Kunstmuseum og hun har været med til at sætte udstillingen My Paper World – PhoebeNewYork af den New York baserede kunstner Elizabeth Schoettle, som arbejder under kunstnernavnet PhoebeNewYork, op på museet. 

Med udstillingen er en lille del af New York flyttet til Horsens. Værkerne til udstillingen er en rejse gennem Elizabeth Schoettles arbejde fra de sidste 20 år. Her kan man se arbejder af tidlige fotografier fra 2001 til tegninger, collager, collager på gamle bogomslag til decideret Street Art, som det vil opleves i New York Citys gader. 

På udstilling træder man ind i gadekunst fra New York og kommer tæt på de kunstneriske stemninger fra den store metropol. Udstilling lukker 20. februar.

Aftenåbent takke være støtte

Museet har fået støtte fra Carlsberg Fondet og det betyder at man har kunne udvide arrangementsprogrammet og åbningstiderne om aftenen en gang om måneden.

I løbet af året åbner man fire nye udstillinger og den kommende udstilling er med nyerhvervelser til museet som åbner 12. februar. I marts udstiller Anne Marie Ploug med en række eksperimenterende værker i udstillingen MORI, MORI.

Byvandringerne er populære

I samarbejde med MÆRK BYEN arrangerer man de populære byvandringer, hvor man blandt andet kommer rundt og ser den kunst som er i det offentlige rum. Mange vil gerne høre mere om de skulpturer og kunstværker som er placeret i Horsens.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021