Lokal kunst på VELUX i ØstbirkDen unge kunster Maiken Møller som er opvokset i Østbirk, har fået muligheden for at udstille næsten 30 af sine malerier hos VELUX i fødebyen. Udstillingen kan ses i lokalerne ved tegnestuen i hele oktober.

Maiken Møller er 33 år og har en bachelor i designkultur og økonomi og en kandidat i styring og ledelse. Hun bor sammen med sin kæreste og lille datter på knap 2 år, i skoven ved Skanderborg.

Hun har brugt hele sin fritid det sidste år på at arbejde med sin seneste udstilling, som nu vises frem på Velux.

- Jeg har malet siden jeg var 14 år hvor jeg i julegave fra min mor fik et "kunstner start-kit"! En gave som kom meget bag på mig. men nu takker jeg hende for det kærligt hint om at dyrke min kreative interesse og her er jeg så 19 år senere.

Maiken henter meget inspiration i naturen som har meget at byde på. 

- Her er så meget at se når du kigger godt efter. og når du giver dig god tid, opdager du altid nye ting du ikke tidligere har set. Denne oplevelse ønsker jeg ligeledes at give videre med min kunst. Naturen skaber for mig rum til refleksion - lyset. farverne og strukturer heraf er min inspiration og ved bl.a. brug af den innovative teknik Acrylic Pouring opstår i en proces – kunsten!

Det er Maikens ønske at skabe nordisk abstrakt kunst som sender tankerne til naturens ro såvel som vildskab og derfra at lade tilskueren bestemme dets væren. 

- Jeg ønsker at skabe dybde i de rum. hvor min kunst præsenteres og dermed at lægge op til reflektion eller inspiration afhængig af. hvilket humør tilskueren er i, afslutter Maiken Møller.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023