Nielsen og Brodersen stiller til kamp om DM-pointeneFrank Nielsen og Per Brodersen flyttede lidt rundt på støvet i Gammelrand grusgrav ved DM 3 i Kalundborg

Efter top-3-placeringer i de to første afdelinger i kampen om Danmarksmesterskabet i rally, måtte Frank Nielsen og Per Brodersen på Grundlovsdag, den 5. juni, se sig placeret lidt længere nede på resultatlisten på en 5. plads i klasse RC4, da tredje afdeling blev kørt ved Kalundborg.

Den placering vil de kæmpe for at forbedre, når de lørdag, den 26. juni stiller til start i fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet, der køres i området omkring Korskrobanen ved Esbjerg. Korskrobanen danner rallycentrum for Sydjysk Rally, som flages i gang lørdag den 26. juni kl. 12.00. Der skal køres 11 hastighedsprøver på sammenlagt 83,5 kilometer.

Inden Sydjysk Rally ligger Nielsen og Brodersen placeret på en solid fjerdeplads i den samlede stilling i Danmarksmesterskabet i klasse RC4, og på en flot andenplads i den samlede stilling i RC4 Super Cuppen.

Frank Nielsen siger inden Sydjysk Rally:

”Det bliver ikke en let opgave at køre en bedre placering hjem, end den femteplads vi fik i Kalundborg for tre uger siden. Vi vil dog gøre en ihærdig indsats, og har måske den fordel, at vi kender området rigtigt godt fra tidligere år – vi vil i hvert fald give fuld gas fra første meter på første hastighedsprøve. Der er ikke plads til at slappe det mindste af. Vi må køre stabilt og hurtigt, og sikre os at vi ikke laver fejl undervejs, som kan koste sekunder. Vi ser frem til nogle gode hurtige hastighedsprøver i det Vestjyske, og ønsker alle vore konkurrenter i klasse RC4 en god kamp om pointene”.

RC4-klassen er en ny klasse i dansk rally fra 2021, for biler op til 2.000 ccm. Den tidligere R2-klasse for biler op til 1.600 ccm er blevet slået sammen med denne internationale RC4-klasse.

For de tidligere R2 biler har man oprettet R2 Superrally Cuppen, så de stadig har en mulighed for at køre om et særskilt mesterskab for biler op til 1.600 ccm.
 

Lignende artikler

Viggo Johansen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021