Motorsport

Motor

Far og søn styrer stærkt i to vilde Volvoer

3. august 2023
Kurt og Heino Mejer, far og søn rally-team, skaber spænding i det kommende Munkebjerg Hillclimb, mens de holder liv i historien med deres klassiske Volvo-racere, og fortsætter med at dominere i den historiske racingverden.
Lokalnyt

Tohjulet nostalgi kommer til Brædstrup

1. maj 2023
Fredag 19. maj vil der være et helt særligt syn i Brædstrup, når Skagenløbet kommer til byen til formiddagskaffe. 126 veteranmotorcykler vil trille ind på Stationspladsen.
Motor

Adrenalin og samarbejde i solskin

24. april 2023
Yding dannede rammen om fart, spænding og fællesskab, da motorsportsentusiaster samledes til Yding Rally Special 2023. Der var 79 hold, drama på ruten og stærk lokal opbakning.
Motor

Torsdagsrally kommer igen til Horsens

8. maj 2022
Siden foråret 2016 har Torsdagsrally været nogle meget populære arrangementer, som giver nye udøvere af rallysporten mulighed for at prøve rally uden de store investeringer. Efter et par år med Corona, og dermed begrænset aktivitet, er der nu igen planlagt en fuld sæson med 8 arrangementer hen over sommeren. Her har man mulighed for, i forskellige byer, at teste sin bil og egne evner bag et rat i et fuldt lovligt og godkendt motorsportsarrangement.
Motor

HAMK Special Rally i Yding

19. april 2022
Yding Grønt på Skovhøjvej 8 i Yding ved Østbirk er søndag den 24. april rammen omkring det efterhånden traditionsrige Yding Rally Special, som køres på vejene nord og øst for Yding by. Det er Horsens Automobil & Motor Klub, med løbsleder Michael Gøttrup i spidsen, som arrangerer løbet, der tiltrækker deltagere fra hele Danmark.
Motor

Invitation til dig med en klassik bil

1. april 2022
Som optakt til Dansk Automobil Sports Unions mesterskabsturnering i regularity rally, SONAX DASU Classic 2022, afholder et antal af unionens klubber ”Classic Day” den 10. april 2022. Her har du mulighed for at lufte din klassiske bil, og prøve et lille lokalt pålidelighedsløb, også kaldet regularity-løb, som enhver kan deltage i.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024