Nim mod Østbirk IF serie 4

Kampens spiller blev den helt unge Asmund Hauch

Østbirks 2. hold serie 4, skulle en tur til Nim torsdag den 19. maj.

Af Jakob Ulf

Østbirk kom godt fra start og kom foran 1-0 på et mål af Frederik Mogensen med en assist fra Peter Pedersen.  Østbirk sætter på spiller, dog halter retur løbende lidt.

Desværre er der 15 min i 1. Halvleg hvor Nim scorer 3 mål på 3 dødbolde. Hvor Østbirk desværre ikke følger med deres mand.

Østbirk ændrede i halvlegen og fra starten i 2. halvleg og til kampen er slut, der styrer Østbirk fuldstændig kampen. Østbirk brændte et hav af chancer, og det lignede en dag hvor tingene ikke lykkes. Dog scorede Frederik Mogensen og Alfred Kallehauge og kampen endte 3-3.

Det var en lidt mærkelig kamp. Østbirk sad på alt spillet og brændte mange chancer, og havde en følelse af man skulle have vundet. Dog er det også rigtig flot komme på 3-3 efter have været bagud 3-1.

Østbirk kæmpede også bravt da de var 2 mand i undertal er tidspunkt.

Stor ros til drengene for 2. halvleg.

Kampens spiller blev den helt unge Asmund Hauch da var med i dag! Der kom i 1. halvleg og levere en fremragende indsats. Timing i duellerne, hovedspil og er stort løbe arbejde. Så fortjent med 10 stemmer til ham.