Nu åbner ny tankstation og vaskehal i Bygholm BakkerOnsdag åbner OK for hanerne på det nye og moderne anlæg på Rosenkrantzvej 1 i Bygholm Bakker, hvor det er muligt at vaske bilen i en svanemærket vaskehal og støtte det lokale foreningsliv, hver gang du tanker.

Af OK

Det nye OK-anlæg set fra luften i den sidste del af byggeprocessen

Der er fokus på teknologi på det nye OK-anlæg i Bygholm Bakker, der taler sammen med den prisvindende OK-app, så du ved hjælp af mobiltelefonen kan åbne benzinstanderen eller starte den dobbelte vaskehal inde fra forsædet.

”Vi er glade for nu at kunne præsentere det nye anlæg. Vi ser et stort potentiale i området ved Bygholm Bakker, og derfor giver det mening for os at investere her,” siger Tom Nyberg Rasmussen, der er distriktschef for OK.

På den nye tankstation er det også muligt at tanke AdBlue direkte fra standeren.

Miljøvenlig bilvask

Den nye dobbelte vaskehal er udmærket med det nordiske miljømærke, Svanen, fordi vaskehallen har et biologisk rensningsanlæg, der renser og genbruger vandet uden brug af kemikalier. Samtidig bliver der udelukkende brugt miljøvenlige vaskemidler.

”Vi vil gerne tilbyde det bedste til vores kunder. Derfor bygger vi svanemærkede vaskehaller, uden det går ud over kvaliteten. Vi bruger også særlige SoftTech-børster, der skåner bilens lak, og i næste uge kommer vi med et åbningstilbud på billig bilvask, der gælder frem til d. 1. juni,” forklarer Tom Nyberg Rasmussen.

I Sverige er det forbudt at vaske bilen derhjemme, og her i Danmark anbefaler Miljøstyrelsen, at al bilvask foregår i en vaskehal. For vasker du hjemme i indkørslen, ryger spildevandet med sæbe og olierester direkte ned i kloakken til skade for miljøet.

Støtter lokale foreninger i Horsens

Det danske energiselskab har i mange år støttet lokalsporten i Horsens og omegn, hvor en lang række foreninger har en benzinkortaftale. Kunderne bestemmer selv, hvilken forening de vil støtte, hver gang de tanker, uden det koster ekstra. OK og deres forhandlere betaler fem øre til den valgte forening for hver liter brændstof, du tanker.

Du kan vælge at støtte din lokale sportsforening i Horsens, Stensballe, Søvind, Torsted, Rårup, Lund, Hatting, Egebjerg, Dagnæs eller en kulturel forening som for eksempel Beredskabsforbundets Musikkorps og Børnebondegården Horsens.

OK

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023