Ny frisør i SøvindGeorge Radu fra Rumænien har åbnet frisørforretning i Søvind.

Der er kommet ny frisør i Søvind på Sandbjergvej lige overfor forsamlingshuset. Mange har bemærket den nye forretning som en byens eneste frisør. Indehaveren George Radu har kaldt sin forretning for Zen Barber Shop Salon.

I forretningen mødte vi George som lige havde en kort pause mellem kunderne, som er gode til at fortælle hinanden om den nye frisør i Søvind.

George Radu kommer fra Rumænien og han er ved at lære dansk, men de gængse frisørudtryk havde han allerede helt styr på. Samtalen med George foregik på dansk og engelsk, og hans kunder synes også det er sjovt.

På et senere tidspunkt kommer hans kæreste til Danmark og skal hjælpe med i salonen, som George har valgt at holde mørkt brun og guld. Han elsker guld, for som han fortalte:

- Jeg er kristen og guld har en stor betydning for mig. Jeg ved at der i Himlen venter sale af guld, så farven har en stor betydning for mig.

Inden den næste kunde satte sig i frisørstolen, viste George Radu os sine flotte professionelle maskiner frem og kunne fortælle at den ene betegnes som verdens bedste, men han foretrækker den næstbedste for den er maskinen med det højeste antal omdrejninger og det giver den bedste klipning ifølge den nystartede frisør i Søvind.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024