Ny hal er klar i Egebjerg”Vi bruger typisk vores del af sponsoraftalen til diverse udstyr, som enten kan udvide en sportsgren eller udvikle klubben.,” fortæller formanden Martin Thomsen, og han forklarer videre: ”Det kan også være til at vedligeholde eller forny vores nuværende rekvisitter. Men ellers bruger vi en del penge på udstyr til vores nye hal, som jo lige er blevet indviet. Vi har ca. 800 medlemmer, og heraf er flertallet børn og unge, men vi har en meget stor aldersspredning i vores forening, så nærmest alle årgange er repræsenteret.”

Af Per Dyrholm

KFUM-spejderne i Egebjerg har halvdelen af sponsoraftalen med OK. Grupperåds formand Morten Baun siger: ”Vi bruger en del økonomiske midler på at give vore ledere mulighed for at deltage på kurser, så de kan udvikle sig til gavn for vore ca. 90 medlemmer under 18 år, og der foruden har vi ca. 25 over 18 år. Ellers har vi brugt sponsorkroner på at få bygget to shelters, og så yder vi også tilskud, når der er nogle der skal på ture.”

Desuden har Blå Kors modtaget godt 15.000 kr. som blandt andet vil hjælpe i Horsens, hvor Blå kors Danmarks største genbrugcenter. Blå Kors støtter foreningen TUBA, der står for Terapi og rådgivning for Unge, og de er fordelt over det meste af landet, lige som Værestederne. Der er også Familenetværk, Barnet Blå Hus og Behandlings- og botilbud, der foruden er der flere projekter, så som ferielejre, telefonrådgivning og julehjælp, blot for at nævne nogle. Alt dette er sponsorerne og her i blandt OK med til at støtte, og altså også gennem genbrugscentret Horsens

Det kan godt betale sig at tanke hos OK i Egebjerg. Nu har KFUM spejderne i Egebjerg og Egebjerg, som deler aftalen, til sammen modtaget godt 24.000 kr. plus moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten. ”Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om ok og sponsoratet

- OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere

- OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, el, mobiltelefoni og forsikringer. OK er desuden med i samarbejder omkring biogas-stationer og brint-stationer.

Foruden sporten har en OK-kunde mulighed for at støtte arbejdet i SOS Børnebyerne, Colitis-Crohn Foreningen, Foreningen Broen, Mødrehjælpen, Dyrenes beskyttelse, ADHD Foreningen, Danske Hospitalsklovne, Grønlandsfonden, Parasport Danmark mv.

Per Dyrholm

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021