Ny kandidatliste til menighedsrådsvalg i Ovsted, Tåning og Hylke sogneVed Hylke Kirke arbejdes der lige nu på et ”Tilgængelighedsprojekt”, som skal gøre det muligt for alle, uanset fysisk formåen, at komme fra parkeringspladsen til alteret

I Ovsted, Tåning og Hylke sogne har en ny kandidatliste netop set dagens lys. Kandidaterne på den nye liste vil arbejde bredt med otte mærkesager, og den er dannet i kølvandet på valgforsamlingen den 15. september. Her var resultatet nemlig en liste, hvor hovedparten af de valgte var opstillet med det formål at stoppe et endnu ikke færdiggjort skitseforslag til en kunstnerisk bearbejdelse af Ovsted Kirke.

Den nye kandidatliste har fået navnet” Kirkernes Fællesliste”, og den består både af tidligere medlemmer af det fælles menighedsråd i Ovsted, Tåning og Hylke sogne samt en række nye kandidater. Listens medlemmer vil tage udgangspunkt i det store arbejde, det tidligere menighedsråd har gjort på en lang række områder. Fælles for kandidaterne er, at de mener, at menighedsrådets arbejde handler om meget andet end skitseforslaget, og de ønsker at videreføre det gode arbejde, der er i gang i menighedsrådet samt at fokusere bredt på kirkens funktion og betydning.

Den nye kandidatliste udløser derfor et regulært afstemningsvalg den 17. november. Denne mulighed er nemlig kommet efter at Folkekirken fik en ny valgform i 2020, som skal sikre den demokratiske legitimitet i folkekirken.

Kirkernes Fællesliste vil i ugerne op til valget den 17. november løfte sløret for deres valgprogram og for de mærkesager, de vil kæmpe for i de tre sogne.

På vegne af Kirkernes Fællesliste Birgit Høst Secher

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023