ØIF Løb fejrede 10-års jubilæum med stafetløb og grillpølserLige som så mange andre arrangementer var denne fest også et år forsinket, på grund af Corona, så det var med høj stemning og forventning løbeklubben mødet talstærkt op for at fejre den runde fødselsdag. 

Af Lisbet Kildall

Formanden for ØIF Jens Norup Simonsen bød velkommen og var rigtig glad for den store opbakning løbe klubben har fået i de år den har være tilknyttet ØIF. Han fortalt lidt om opstarten og syntes det var dejligt at løbeafdelingen viste sig at være levedygtig. Det var de lige godt 100 fremmødte også et godt bevis på.

Løbeklubbens formand Lene Nielsen fortalte herefter om ruterne for gå- og løbeholdene. Gåholdene blev sendt afsted ud på ruten i samlet flok. For at holde styr på hvor hurtigt deltagerne gennemførte deres ruter var fodgængere og løbere blevet udstyret en tidstagningschip på benet. 

Gåholdene skulle ud på en 5 km dejlig tur gennem Østbirk. Stafetløberne, med fire løbere på hvert hold, skulle løbe 2 km. hver. Der var 7 gåhold og 12 løbehold tilmeldt til arrangementet.

Bagefter var der opvisning i fodbold, håndbold og tennis. Der kunne købes pølser og sodavand og der blev lyttet til musik på terrassen ved Østbirk Hallen.
 

Lignende artikler

Lisbet Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021