Østbirk serie 3 var lige ved og næsten

Kampens spiller Rasmus Villadsen sponsoreret af Sydbank

Østbirks Serie 3 fik besøg af Ry torsdag aften 18. august. Efter en koldstart det første kvarter, hvor Østbirk gav Ry for mange chancer, fulgte hjemmeholdets keeper op med at par gode redninger.

Af Rasmus Villadsen

Efter det havde stået på i noget tid, holdt den ikke længere og hjemmeholdet kom bagud 0-2 på et straffe begået af Jakob Stougaard og et hovedstød efter hjørnespark. Østbirk fik rystet opstarts-støvet af sig og fik godt styr på resten af halvlegen og kom foran 3-2 inden pausen.

Først scorede Mathias “Tjade” Rasmussen på en assist fra Neno i det lange hjørne med højrebenet.

Efter 37 min. blev et “klart” straffe begået mod Tjade, som Neno satte sikkert ind.

Kort før halvleg sendte Mirel atter Tjade alene med målmanden, som han køligt afdriblede og sparkede bolden i det tomme mål.

I 2. Halvleg var det som om kræfterne slap op, og Ry satte sig på kampen. Det resulterede i et langt pres på Østbirk, hvoraf 2 mål desværre gik ind.

Rasmus Villadsen diskede op med en klasseredning, hvor han læste modstanderen frit foran målet, som sparkede i kort hjørne, men det var ikke nok til at sikre point.

Kampen endte 3-4 til udeholdet efter et sejrsmål i slutminutterne.

God stemning på holdet trods nederlag og en tyrkertro på, at vi spiller os endnu bedre de næste kampe.