Østjyske bilister deler millionoverskudEt år med færre bilskader: Coronarestriktionerne har betydet færre biler på vejene, og det har bl.a. bidraget til et fornuftigt regnskab hos GF Horsens, Silkeborg og Skanderborg. (Foto: Stock, GF-arkiv)

Overskudsdeling: GF-bilister i Horsens, Silkeborg og Skanderborg kommer godt fra start i 2021. De deler et overskud på bilforsikringerne på 6,4 millioner kroner.

Af GF Forsikring

Regnskabet for det forgangne år er gjort op, og de lokale bilforsikringstagere i GF får i denne uge besked om, hvad overskudsdelingen konkret betyder for dem hver især i kroner og øre.

- Skaderegnskabet i GF Horsens, Silkeborg og Skanderborg er stabilt, og vi har igen i år en pæn overskudsdelingsprocent. I 2020 blev overskuddet på 6,4 millioner kroner, som nu er på vej retur til medlemmerne i form af billigere bilforsikringer. Det skyldes, at vores medlemmer kører fornuftigt og er gode til at passe på sig selv og andre i trafikken, siger Christian Hermansen, der er lokal bestyrelsesformand i GF Horsens, Silkeborg og Skanderborg.

Den lokale GF-afdeling er en af i alt 34 forsikringsklubber i det medlemsejede GF Forsikring og dækker en stor del af det øst- og midtjyske område fra sine kontorer i Horsens, Silkeborg og Skanderborg.

Et vedholdende solidarisk princip

GF er ejet af medlemmerne, og siden GF Forsikrings første leveår i 1960'erne har grundideen været, at medlemmer - og ikke aktionærer - skulle dele årets overskud. Derfor er GF’s overskudsdeling også solidarisk. Jo færre skader, jo mere i overskud til alle, og det betyder, at har man haft en skade i løbet af året, så får man alligevel del i overskuddet. 

Rent praktisk foregår det på den måde, at den enkeltes andel af overskuddet trækkes fra prisen på forsikringerne, efterhånden som de fornys i 2021.

GF Forsikrings medlemmer i hele Region Midtjylland deler et samlet overskud på mere end 31 millioner kroner på bilforsikringerne og knap 16 millioner kroner på deres andre forsikringer i GF.
 

GF Forsikring

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021