Perfekt start til DM i rally for Bøgeskov og FiskerI mål som klassevidere og 18 generelt. Foto Viggo Johansen rallypics.dk

Weekenden den 9. april blev første afdeling af det danske mesterskab i rally kørt i Slagelse. Og det nye makkerpar i den røde Volvo 850 GLT, Søren Bøgeskov fra Hadsten og den kun 15-årige Jens Fisker fra Østbirk, endte med max point på kontoen, da de kom i mål som sikre klassevindere og som nr. 1 generelt blandt de over 60 biler, der stillede til start.

Af Bøgeskov Motorsport

Samarbejdet fungerede til perfektion og Jens Fisker leverede en rigtig flot indsats i hans allerførste rigtige DM-rally. Der er var fuld fart i oplæsning af noterne fra første meter, da det var nogle hurtige og krævende hastighedsprøver, den arrangerende motorklub havde fundet til dagens løb. 

Og den flotte røde Volvo 850 GLT kørte fejlfrit hele dagen og servicefolkene kunne nøjes med at pudse forruden i pauserne og sørge for mental opbakning til Søren og Jens.

Søren Bøgeskov og Jens Fisker i Slagelse. Foto Viggo Johansen rallypics.dk

Næste gang teamet skal ud at køre, bliver nu på søndag den 24. april 2022. Her stiller teamet til start i et rallyspecial i Yding, hvor Horsens Automobil & Motor Klub er arrangør. Der bliver rig mulighed for at komme helt tæt på biler og kørerne, da der er let adgang til servicepladsen på den store parkeringsplads ved de lokale virksomhed Yding Grønt, som ligger helt ud til den store landevej mellem Østbirk og Skanderborg.

Søren og Jens glæder sig til at vise teamet frem for de lokale tilskuere og da Jens kommer fra Østbirk, må han siges at være på hjemmebane.

Volvo 850 i Slagelse. Foto Viggo Johansen rallypics.dk

Lignende artikler

Bøgeskov Motorsport

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024