Indbrud hos Foderbrættet i Østbirk(Privatfoto)

Der begynder at tegne sig et mønster efter der den seneste tid har været en række af indbrud i Østbirk. I sidste uge var det præstegården som havde indbrud og i denne uge har både Østbirk Hallen og Foderbrættet, byens pølse- og grillvogn haft indbrud.

Af Jørn Kildall. Fotos Marianne Skibby.

Marianne Skibby som er det ansigt man møder når man træder ind hos Foderbrættet i Østbirk kan fortælle at stedets overvågningskamera klokken 4.04 fredag 6. januar har registreret to indbrudstyve i lokalerne.

- De må være lokalkendte og have et særdeles godt kendskab til mine lokaler, fortæller Marianne Skibby

Indbrudstyvene er kommet ind af et 40 centimeter smalt vindue og har straks efter tildækket overvågningskameraet for ikke at blive genkendt.

- Det som de ikke ved er at vores overvågning også optager lyd og når man lytter på optagelserne, er det tydeligt at der er tale om to unge mænd som begge taler perfekt dansk.

(Privatfoto)

Politiet blev tilkaldt og har taget aftryk af fodspor og fingeraftryk på stedet og håber på at man på den måde kan få opklaret sagen.

- De to tyve må kende godt til foderbrættet for de vidste præcis hvad de gik efter selvom stedet henlå i mørke. De vidste også at jeg havde et par små lommelygter liggende i mit sikringsskab, det er der ikke mange som ved ud over mig og mine ansatte, afslutter Marianne Skibby.

Stedet var præget af hærværk og ødelagte ting og det eneste af værdi som tyvene fik med sig, var stedets kasse med byttepenge. Efter at have ryddet op og sundet sig er Marianne Skibby klar til at åbne til normal tid fredag klokken 17 til 19.

(Privatfoto)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024