Rally Team Mejer tog en del af pokalerne ved hjemmeklubbens jubilæumsløbHorsens Automobil & Motor Klub afholdt lørdag den 3. juli endnu et arrangement i klubbens 100-års jubilæumsår. Rally Team Mejer var dybt involveret i planlægningen og afviklingen af arrangementet, som havde Michael Gøttrup som løbsleder, godt assisteret af Christian Fisker, begge fra den arrangerende klub.

Rally Team Mejer deltog i Nim Hillclimb med tre biler. Teamets ophavsmand, Kurt Mejer, og sønnen Heino Mejer med hver sin Volvo 242 Turbo, samt yngste medlem at teamet, Heino Mejers bror, René Mejer i den fint renoverede Volvo 480 Turbo, som han nu har kørt nogle få hillclimb i siden sommeren 2020.

De tre kørere fra Rally Team Mejer var selvfølgelig opsatte på at gøre en god figur i de tre heat i hjemmeklubbens hillclimb. Det gjorde de så til fulde, da Heino Mejer vandt løbet generelt, med Kurt Mejer på tredjepladsen, hvilket også var deres placering i den klasse de kører i.

En af løbet store overraskelser blev René Mejer, som i sin Volvo 480 Turbo kørte en klassesejr hjem i sin klasse, men til egen og andres overraskelse blev sjette hurtigste kører af alle 42 deltagere over de tre kørte heat.

Trekløveret fra Rally Team Mejer kunne dermed, efter et rigtigt godt og konkurrencepræget løb, tage podieplaceringer med hjem til alle tre kørere.

Det var et tilfreds team, som efter løbet kunne gøre status, og som her på vegne af Horsens Automobil & Motor Klub, gerne vil takke alle der var involveret i både planlægningen og afviklingen af løbet, herunder alle officials, lodsejere på prøven, alle deltagere, sponsorer og alle øvrige hjælpere der stillede sig velvilligt til rådighed for et vellykket arrangement.
 

Lignende artikler

Viggo Johansen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024