Regionen åbner testcenter i BrædstrupBrædstrup (arkivfoto)

Fra på tirsdag - den 2. marts - opretter Region Midtjylland endnu et test-sted i Horsens Kommune. Det bliver placeret i Brædstrup Borgercenter - det tidligere rådhus på Niels Wongesvej 8 - og her kan borgerne tre dage om ugen møde op og få en kviktest for Covid-19.

Det nye test-sted vil have åbent tirsdag og torsdag mellem 14.00 og 19.00 og søndag mellem 11.00 og 16.00, og man kan blive testet uden tidsbestilling. Det er Falck, som skal drive testcentret, og man kan på Falcks hjemmeside tjekke eventuel kø-tid.

Ud over det nye test-sted i Brædstrup er der fortsat mulighed for at blive testet på testcentret på Langmarksvej, hvor man kan blive PCR-testet med tidsbestilling og får svaret indenfor et til to døgn, ligesom der er mulighed for få lavet en hurtigtest på hurtigtest-centret på Sandøvej 16 i Horsens, hvor man kan møde op uden tidsbestilling. Her testes man via en vatpind i næsen og får svar på testen i løbet af et kvarters tid. Også her er det Falck, der står for tests, og også her kan man tjekke eventuel kø-tid på Falcks hjemmeside.

Region Midtjylland og sundhedsmyndighederne følger sammen med Horsens Kommune udviklingen i smittetallene tæt, og det vil løbende blive vurderet, om der eventuelt skal etableres yderligere test-steder i Horsens Kommune.
 

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023