Rejsegilde

Lokalnyt

Nye faciliteter og forvandling på Østbirk Kirkegård

25. april 2023
Torsdag 20. april blev der afholdt rejsegilde for udvidelsen af Østbirk Kirkegårds personalebygning. Menighedsrådene fra Yding og Østbirk var til stede, sammen med håndværkerne og kirkens personale. Alle nød en kold øl og den obligatoriske pølse i det strålende solskin.
Lokalnyt

Rejsegilde i Østbirk: Albo fejrer opførelsen af nye boliger

11. april 2023
Østbirk oplever vækst og udvikling, og Albo, en stor og attraktiv boligforening, der blev skabt ved sammenlægningen af AAB Horsens og Odinsgaard den 1. januar 2022, er en del af denne fremgang. Med rødder tilbage til 1938 og en stærk filosofi baseret på non-profit og beboerdemokrati, arbejder Albo for at tilbyde sunde boliger til helt almindelige mennesker.
Lokalnyt

Rejsegilde på Stensballegaard Padel

16. november 2022
Motion er sundt og padeltennis er en idrætsgren som oplever større og større interesse. Tirsdag 8. november var der rejsegilde i Stensballe hvor et imponerende anlæg tager form.
Lokalnyt

Svømmehallen er et hul i jorden

15. november 2022
Det udendørs svømmebassin i Hovedgård er et hul i jorden, men det varer ikke længe så ligner det sig selv igen. Den indendørs svømmehal vrimler med håndværkere, ikke i badebukser, men i arbejdstøj for bassinet er tømt for vand. – og onsdag smilede de lidt mere, for der var rejsegilde med pølsevogn på byggepladsen.
Lokalnyt

Rejsegilde i Vestbirk med pølser, taler og musik

18. oktober 2022
Der var fyldt godt op i Vestbirk fredag eftermiddag, for Vestbirk Friskole havde inviteret elever, lærere, forældre og håndværkere til en god gammel tradition … rejsegilde! Og her var alt det, som hører sig til.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023