Nye faciliteter og forvandling på Østbirk KirkegårdMenighedsrådsformand Jens-Martin Grove fortæller, at den nye udvidelse kirkegårdspersonalets bygning, forventes at stå klar inden sommerferien. (Foto Jørn Kildall)

Torsdag 20. april blev der afholdt rejsegilde for udvidelsen af Østbirk Kirkegårds personalebygning. Menighedsrådene fra Yding og Østbirk var til stede, sammen med håndværkerne og kirkens personale. Alle nød en kold øl og den obligatoriske pølse i det strålende solskin.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Personalet på Østbirk Kirkegård kan se frem til en betydelig opgradering af deres nuværende bygning. Blandt andet vil der blive etableret to vaske-/bruserum og omklædningsfaciliteter i forbindelse med udvidelsen.
 

(Foto Birthe Grove)

Syge buske er fjernet og giver masser lys

Udendørsarealerne har også gennemgået en forvandling, efter at pinjetræer og tujaer med sygdom måtte fjernes. Selvom området ser en smule bart ud nu, vil de nyplantede bøgehække snart få friske blade, og kirkegården vil fremstå lys og indbydende. Fjernelsen af de gamle tujaer og pinjetræer giver masser af lys og gør kirkegården meget mere indbydende, i stedet for at være mørk og klaustrofobisk.
 

(Foto Birthe Grove)

Står klar inden sommerferien

Menighedsrådsformand i Østbirk kirke, Jens-Martin Grove, forventer, at den nye bygning kan stå klar inden sommerferien. Det er i hvert fald, hvad håndværkerne har lovet ham. Denne udvidelse og forvandling af Østbirk Kirkegård vil utvivlsomt give både personale og besøgende en langt bedre oplevelse i de kommende år.
 

(Foto Birthe Grove)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024