Svømmehallen er et hul i jordenKaj Clemmesen som er formand for Hovedgårdhallen, bød velkommen til rejsegilde på Hovedgård Svømmehal. (Foto Jørn Kildall)

Det udendørs svømmebassin i Hovedgård er et hul i jorden, men det varer ikke længe så ligner det sig selv igen. Den indendørs svømmehal vrimler med håndværkere, ikke i badebukser, men i arbejdstøj for bassinet er tømt for vand. – og onsdag smilede de lidt mere, for der var rejsegilde med pølsevogn på byggepladsen.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Der var sat tre kæmpe skylletanke på plads ved det udendørs bassin onsdag, og de skal bruges til at opbevare spildevand, renset vand, samt en tank til overløb.

Det skal være skidt før det kan blive godt siger man. Til dagens rejsegilde bød formand for Hovedgård Hallen Kaj Clemmensen alle velkommen. Her var mødt politikere, embedsmænd, personale fra skolen og håndværkere frem til lidt hygge.

Den nyrenoverede svømmehal og udendørsbassinet forventes at stå klar i uge 6. Af nye faciliteter kommer der et varmtvandsbassin og en infrarød sauna samt en konventionel sauna ligesom tidligere. På svømmehallens tag bliver der monteret solceller og strømmen herfra skal bruges til at drive de strømslugende vandpumper, så elregningen kan holdes nede.

Projektet med renoveringen og fornyelse af Hovedgård svømmehal og udendørs bassin, begyndte allerede i 2017. Med et budget på 35 millioner forventer man at de nye faciliteter bliver mindst lige så langtidsholdbare som de gamle, som blev taget i brug i 1969.

Børnene på Hovedgård Skole og deres lærere glæder sig alle til igen at kunne benytte svømmehallens faciliteter og Helle Kurup som er formand for Hovedgård Svømmeklub ser frem til at man snart kan udsende invitationer til de mange svømmehold man traditionelt har i klubben.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023