Røde Kors-lettelse over genåbningen



(arkivfoto)

Det er en stor flok frivillige, der har glædet sig enormt til genåbningen i denne uge af Røde Kors genbrugsbutikkerne i Østbirk, Hovedgård og Tvingstrup.

Nedlukningsperioden har nemlig været en udfordring for Røde Kors-folkene. For trods lukket butik er donationerne fortsat strømmet ind – endda i større mængder end normalt, for mange har under corona-nedlukningen fået tid til at rydde op, og det har kunnet mærkes i de tre lokale butikker.

Derfor har det været nødvendigt at gå nye veje for at få plads til alt det nye. I Hovedgård har man haft glæde af gadesalg, hvor folk har kunnet betjene sig selv og indbetale beløbene på MobilePay. I Tvingstrup og Østbirk har man lavet online salg via Facebook, og der er ad de kanaler både solgt tøj, møbler, nips, legetøj, køkkengrej m.m. Faktisk udviklede det sig også til en bestillings-butik, idet kunderne har skrevet og efterspurgt noget, de stod og manglede.

- Alt i alt har det været succesrigt med online-salget. Men det har også krævet meget arbejde at planlægge afhentningerne. Derfor er vi alle utroligt glade for, at vi nu har åbnet de fysiske butikker igen, siger butikslederne i Tvingstrup og Østbirk, Anna Søe og Kis Kristensen.

De to butiksledere vil samtidig rette en stor tak til de mange frivillige, der trods coronaen har hjulpet med at holde butikkerne i gang.

Der er 60-70 frivillige, der i de tre butikker i Hovedgård, Østbirk og Tvingstrup er med til at tjene penge hjem til Røde Kors Horsens Nord. Lokalt bruges pengene til ferielejre for familier og unge, familieudflugter, besøgstjeneste, pårørendehjælp, og julehjælp.
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021