Så røg Grænsekontrollen!Hans Kristian Skibby (DD)
MF, Danmarksdemokraterne

Tilbage i 2018 lancerede Socialdemokratiet udlændingeudspillet ’Retfærdig og Realistisk’. Efterfølgende har selv samme socialdemokrater haft vældig travlt med at rose sig selv for alle deres fortræffelige resultater på udlændingeområdet. Tilsyneladende fordi ingen andre vil det! Socialdemokratiet turnerer således rundt med opslag på sociale medier hvor de jubler over udlændingestramninger, der har virket. De er ikke fedtede overfor dem selv- og tager æren for nærmest alt der kan krybe og gå.

Af Hans Kristian Skibby (DD)
MF, Danmarksdemokraterne

Men de overdriver og pynter sig med lånte fjer. F.eks. omkring 24-års reglen, de behændigt glemmer, faktisk blev vedtaget under en borgerlig regering. Lad mig minde om at det faktisk var Inger Støjberg, der som udlændingeminister strammede udlændingepolitikken, da hun var udlændingeminister, hvilket netop gjorde Danmark til et mere u-attraktivt land at søge asyl i. Ligeledes må jeg minde om at Socialdemokratiet i årevis - før de fandt det taktisk smart at ændre kurs - førte en totalt uansvarlig udlændingepolitik til stor skade for Danmark og som har påført det danske samfund gigantiske milliardregninger, pres på retssystem, ublu sociale udgifter til udlændinge og reelt en ukontrolleret indvandring. Alt det fik Støjberg med sit blå flertal bremset op for – og nu syntes Socialdemokraterne så at det er deres fortjeneste!

Fakta er jo at SVM-regeringen ikke formår at beskytte de gennemførte stramninger - og så fjerner du lige grænsekontrollen. Rwanda-planen er skudt til hjørne med en lunken EU-løsning. Udenrigsminister, Lars Løkke, vil have kriminelle IS-kvinder til Danmark, efter deres frivillige ophold i en kalifatstat baseret 100% på sharia. Ligeledes uddeler SVM-regeringen lystigt checks til arbejdsløse indvandrere. Dertil har man lagt arbejdet med at frigøre muslimske kvinder fra social kontrol i skuffen. Endeligt fremgår det af SVM-regeringsgrundlaget at man vil slække på hjemrejsepolitikken og lade syriske flygtninge blive i Danmark. Alligevel vælger Socialdemokratiet at prale - og ta’ æren for andres gode gerninger!
 

Hans Kristian Skibby

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024