Sejr til 1. divisionsdamer i Horsens Kfum bordtennis(arkivfoto)

Lørdag havde 1. divisions damerne fra Horsens Kfum bordtennis hjemmebane mod Silkeborg. Et talstærkt publikum med holdets sponsorer var mødt frem og fik i den grad valuta for pengene

Horsens stillede op med det unge talent Anja Wongwai, som også spiller på det færøske landshold, samt den tidligere ligaspiller fra OB Henrietta Nørr Nielsen også færøsk landsholdsspiller og den gennem rutinerede Lone Dissing. Et stærk team, som i den grad var parat til at byde formstærke Silkeborg op til dans.

Matchen startede med en double med Anja og Henrietta. Det var tydeligt, at netop den match var vigtig for det samlede resultat. Anja viste igen og igen, trods nervøsitet i starten, at hun er på vej frem og især hendes flotte forhåndsloop var en fornøjelse at følge. Henrietta fik på bedste vis bakket sin makker op til at finde det allerbedste frem i spillet. Henrietta var på de afgørende bolde sikkerheden selv og hele vejen viste Henrietta sin meget aggressive spillestil frem på bedste vis. En ren fornøjelse at se på, udtrykte en stolt formand Ole Lund

Kampen blev lige nøjagtig så spændende som man kunne forvente og den måtte ud i 5 sæt før vinderen kunne kåres.

Henrietta og Anja vandt 5. sæt med 11-9… og der blev fortjent klappet taktfast fra de fremmødte tilskuere. 

Henrietta vandt efterfølgende i sikker stil sine 3 kampe og det var tydeligt, at se, at hun selv i pressede situationer var i stand til at finde den indre ro og på de afgørende bolde frem og igen og igen viste hun sit store format.

Det var en stor fornøjelse for de fremmødte at se hvilken koncentration og sejrsvilje der blev lagt for dagen og der lød velfortjente mange klapsalver over Henriettas fejende flotte spil. 

Anja, som kun er 17 år og et lysende talent, viste trods modgang igen og igen publikummet fejende flot bordtennis og især hendes forhåndsloop vakte stor jubel. Desværre måtte hun se sig besejret i alle sine kampe. Men der er ingen tvivl om hun nok skal komme til at vinde i de kommende kampe.

Den gennem rutinerede Lone Dissing vandt 2 ud af 3 kampe og det var tydeligt, at rutine, erfaring og dygtighed i den grad kom frem i dagens lys mod de unge Silkeborg spillere.

Det var en stor fornøjelse at se, hvordan dygtighed og erfaring i de afgørende bolde faldt ud til Lones og Horsens fordel, udtrykte Ole Lund.

Det fremmødte publikum kunne til sidst glæde sig over, at Horsens vandt 6-4 og dermed sin første rigtige sejr i 1. division. 

Jeg vil gerne på klubbens vegne opfordre folk til at komme til Sisu den 30. april og bakke op om vores dygtige damehold og det er helt sikkert, at man nok skal få noget flot bordtennis at se, udtrykte en tilfreds formand Ole Lund.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024