Seniorer fra Brædstrup tog guldet hjem(Arkivfoto)

Lørdag 12. november afholdt Svømmeunionen og STO Vestdanske mesterskaber i Masters svømning i Odense. Brædstrup Svømmeklub var repræsenteret af to seniorer, Poul Erik Tankred (69 år) og Rina Damsgaard (66 år). 

Begge er nye svømmetrænere i klubbens talentudvikling, og har tidligere deltaget i større stævner, men ikke tidligere i masters mesterskab sammenhæng. 

Rina vandt 50 m og 100 m rygsvømning og sølv i 50 m fri. Poul Erik vandt i 50 m fri, 50 m bryst og 100 m medley. 

Det var første gang Poul Erik deltog i medley som er en kombination af de fire svømmearter. Begge seniorer lavede nye personlige rekorder, hvilket er ret imponerende deres alder taget i betragtning. 

Begge seniorer træner mellem 4 og 5 gange om ugen. Næste større udfordring er DGI´s Landsmesterskab til foråret, der afholdes i Vejle. I forbindelse med dette udtaler Rina " Nu skal der trænes hårdt i tiden frem til dette!" 

De nye trænere er meget glade for deres samarbejde med Brædstrup Svømmeklub, som de siger: "Det er en lille klub med et højt ambitionsniveau og engagerede trænere og forældre!" 

Brædstrup Svømmeklub er ligeledes glade for samarbejdet med Rina og Poul Erik, de gør et godt arbejde med de yngste svømmere, udtaler Niels Liboriussen Chef træner i klubben. 

Vi håber da på at der kan være andre Masters svømmere der tænker det kunne være sjovt at komme med til et stævne, sammen med de to. 
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024