Vandglade dage: Brædstrup Svømmeklub afholder succesfuld første Aqua Camp!Aqua Camp i Brædstrup blev en vældig succes med 30 energiske børn, sjove aktiviteter og en hel del svømning!

Af Jørn Kildall

For første gang nogensinde har Brædstrup Svømmeklub afholdt en Aqua Camp, og wow, sikke en oplevelse! 30 glade og seje børn fra lokalområdet deltog i dette tredages event, som strakte sig fra mandag til onsdag i uge 27. Der blev svømmet, grinet, leget og lært om livredning - alt sammen i en positiv og energifyldt atmosfære.

Børn, vand og vidunderligt sjov

Men vent, der var mere end blot svømning! Når børnene ikke arbejdede med deres brystsvømning eller livredderteknikker, blev der afholdt forskellige aktiviteter i hallen, herunder en sjov og udfordrende 7-kamp. Det var en fantastisk måde for børnene at brænde noget energi af, samtidig med at de lærte værdien af teamwork og sund konkurrence.

En værdsat gæst fra SvømDanmark

Aqua Camp blev endda æret med et besøg af Flemming Hejlskov Sørensen, konsulent i SvømDanmark, der kom forbi for at se, hvordan det gik. Klubben var stolte og taknemmelige for hans besøg og hans positive feedback. Flemming roste campen og alle dens deltagere for deres engagement og energi!

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere

En særlig tak skal også lyde til REMA1000 Brædstrup, der generøst sponsorerede frugt og saft til de unge deltagere, hvilket bidrog til at holde deres energiniveauer høje.

Og selvfølgelig, en kæmpe tak til Brædstrup Svømmehal - uden jer, ville denne Aqua Camp simpelthen ikke være mulig!

De seje instruktører bag succesen

En sidste men meget vigtig tak skal rettes til de seje instruktører, der har gjort denne camp til den succes, den var. Tak til Victoria Olsen, Eddie Berg, Victoria Damgaard, Sille Hegaard Gilling, Wiktoria Gawor og Yvonne Hegaard Gilling for jeres fantastiske arbejde!

Efter sådan en succesfuld uge, er det helt sikkert, at Brædstrup Svømmeklub vil afholde endnu en Aqua Camp næste år. Så vær klar til at dykke ind i endnu mere sjov og læring!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024