Vandets mestre: Brædstrup Svømmeklub stormer frem ved REMA1000 CupBrædstrup Svømmeklubs atleter viser stærk præstation og teamånd ved Horsens svømmestævne og ser frem mod kommende begivenheder!

Af Jørn Kildall

Vandet bruser og forventningerne er høje, da Brædstrup Svømmeklub igen i år dykker ned i REMA1000 Cup i Horsens med ni glade og talentfulde svømmere. Det tredages stævne, der løb af stablen fra 15.-17. september, bød på intens konkurrence og masser af spænding!

Bølge af medaljer

Brædstrup Svømmeklub beviste, at de er bygget af det stærke stof, ved at svømme sig til hele 19 medaljer. De talentfulde svømmere, Klara, Oskar, Annas, Adam og Eddie, har givet alt og mere til for at bringe hæder til klubben. Annas og Klara imponerede især med henholdsvis en sølv og en bronze medalje.

Men det stopper ikke her! De mange personlige rekorder vidner om et hold, der hele tiden stræber efter at forbedre sig. For Annas betød dette ikke mindre end tre nye kravtider til DM-junior på kortbane i november, mens Adam har sikret sig en plads til DM-årgang i februar.
 

Engagerede unge talenter

Næste generation af svømmestjerner er allerede på vej op. De yngste svømmere, Alfred, Tristan og August, deltog med stor entusiasme i et begynderstævne i Aarhus den 23. september. Med Annas som støttende træner, har de vist, at fremtiden ser lys ud for Brædstrup Svømmeklub!

Sammenhold og udvikling

Det er ikke kun i bassinet, at Brædstrup Svømmeklub skinner. Sammenholdet og engagementet i klubben er unikt, og de ældre svømmere bidrager aktivt til udviklingen af klubbens mange hold. Det skaber et miljø, hvor alle kan trives og udvikle sig, uanset om de er erfarne konkurrencesvømmere eller begyndere.

Fremtiden kalder

Med de flotte præstationer ved REMA1000 Cup friskt i erindringen, er blikket nu rettet mod fremtiden. Annas Sallam forbereder sig til Vest Junior/Senior, og hele klubben glæder sig til Den Store Svømmedag, hvor dørene i Brædstrup Svømmehal er åbne for alle! Det er en gylden mulighed for at opleve klubben i aktion og måske endda blive inspireret til selv at tage springet og blive en del af Brædstrup Svømmeklub!

Så tag badebukserne på, og kom og oplev den unikke atmosfære i Brædstrup Svømmeklub, hvor vandets mestre er klar til at tage imod dig med åbne arme!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024