Seniorfest og anekdoter i teltet ved Hovedgård Byfest(Foto Jørn Kildall)

Gamle minder og god musik i teltet ved årets Hovedgård Byfest.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Hovedgård Byfest bød torsdag middag på en mindeværdig seniorfest, hvor tidligere bysbarn Dan Ingemann Jensen delte historier fra gamle dage. De mange frivillige, der gør byfesten mulig, blev hyldet for deres store indsats.

Velkommen og anekdoter

Seniorfesten blev indledt af Kaj Clemmensen, en af de mange frivillige, der arbejder utrætteligt for at få byfesten til at glide som smurt. Dan Ingemann Jensen, et tidligere bysbarn, holdt et foredrag, der tog deltagerne med på en rejse tilbage til hans opvækst og ungdom i Hovedgård. Historierne vakte genkendelse og beundring blandt de fremmødte, og mange bød ind med egne minder og fakta om livet i byen for mange år siden.
 

(Foto Jørn Kildall)

Musik og dans

Efter foredraget, som blev modtaget med rungende klapsalver, var det tid til musik. Orkestret Rangers, der stolt kalder sig selv Danmarks ældste boyband, spillede op til frokost og efterfølgende dans. Teltet summede af liv, mens 80 seniorer nød godt selskab, dansede og mindedes gamle dage.
 

(Foto Jørn Kildall)

De frivilliges store rolle

Byfestens succes skyldes i høj grad de mange frivillige, som år efter år sørger for, at alt går som smurt. Deres indsats er uundværlig, og de fortjener en stor cadeau for deres arbejde, der gør byfesten mulig.

Med god musik, gamle minder og fantastisk selskab blev det en uforglemmelig seniorfest ved Hovedgård Byfest.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024