Hovedgård Byfest 2023: Forår, fest og tarteletter i overflod!Jan Koborg Olsen (Foto Jørn Kildall)

Foråret er kommet, og sommeren står og banker på døren. Det betyder, at det er tid til endnu en fantastisk Hovedgård Byfest! I år sparkes festlighederne i gang den 30. maj og fortsætter indtil den 3. juni. Vi glæder os til at se alle til byfesten i år. Og når vi siger alle, mener vi ALLE!

Af Jan Koborg Olsen, formand for Hovedgård Byfest

Har du en gårdbutik? Så læs her!

Billetterne til mad er nu til salg på YouTicket.dk, og vi har en hel særlig aften planlagt for foreninger og erhverv onsdag den 31. maj. Har du en lille bod ved vejen? En gårdbutik? Laver du din egen honning, eller er du en del af en forening? Så vil vi elske at have dig med til Hovedgård Byfest! Du får en gratis stand på denne aften, så kom og mød byens borgere til en fantastisk aften med masser af glade mennesker. Aftenen starter klokken 18.00 og slutter klokken 21.00. Tøv ikke med at kontakte mig, Jan Koborg Olsen, på telefon 93 63 31 93 eller på mail jankoborgolsen@gmail.com.

Tarteletter ad libitum

Nu, hvad ville en byfest være uden mad? Fredag aften gentager vi succesen fra sidste år med tarteletter ad libitum for kun 100 kroner fra klokken 19 til 20! Og selvfølgelig vil der være musik hele aftenen. Først optræder Nicky Jack, og bagefter underholder Powls. Det er også i år, vi afholder bymesterskabet i dart, så vi ser frem til en helt igennem fantastisk fredag aften.

Lørdag aften serverer vi en luksustapas til kun 215 kroner. Under middagen vil Sasha Dupont spille, og der vil blive spillet op til bal resten af natten. Så husk at gå ind på YouTicket og købe en billet til maden!

Vi vil løbende opdatere programmet på Hovedgård Byfest Facebook-side. Vi glæder os til at se jer til byfesten i Hovedgård, hvor forår, fest og tarteletter vil mødes i en eksplosion af glæde og sammenhold!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024