Skønt sæbekasseløb i TorpFor tredje gang var der sæbekasseløb i Torp eller Downhill Soapbox Derby som man kaldet det. I flot sommervejr stimlede tilskuere og hold til Torp, for igen at opleve den gode stemning ved Danmarks hyggeligste racerbane.

Tekst Jørn Kildall, fotos Jens Jessen, Jan Justesen og Jørn Kildall

Der var tilmeldt seks hold i børneafdelingen og 10 hold i de voksnes afdeling. Der kom ekstra hold farende ind på pladsen i sidste øjeblik så tallene blev endnu højere og arrangørerne måtte holde den organisatoriske tunge helt lige i munden for at følge med.

Selve banen begynder på toppen af Urupvej og er 900 meter lang, med et fald på omkring 25 meter. I bunden af bakken var målstregen og publikumsområdet hvor man kunne få stillet både sult og tørst, og følge med i sæbekassebilernes passage hen over målstregen helt tæt på.

I år havde man fået seks sponsorer til at betale for at der kunne bygges helt nye sæbekassebiler til børnene. For at deltagerne ikke skulle skubbe deres køjetøjet op på toppen af bakken var der indsat særlig transport af materiel og mandskaber – en traktor med påspændt stor trailer.

Endnu en gang var der tale om et velgennemført arrangement med god stemning, det var et skønt sæbekasseræs på bakken i Torp.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021