Sølund Huse i eksplosiv vækstSølund Huse er en familievirksomheden, som er grundlagt af Jørgen Nielsen i 2002. I dag Jørgen Nielsen og Birgit Møller direktører i virksomheden, mens sønnen Mads Nielsen står for den daglige drift. Virksomheden gennemgår i øjeblikket et generationsskifte. Foto: Sølund Huse.

Familievirksomheden Sølund Huse ved Hovedgård har haft en vækst på 280 procent over de seneste fire år og vinder en Børsens Gazelle 2021.

I 20 år har Sølund Huse solgt havehuse, legehuse og pavilloner fra udstillingen på Overby Skovvej ved Hovedgård. I de seneste fire har virksomheden oplevet stor vækst, og virksomheden vinder på baggrund af den positive udvikling en Børsens Gazelle 2021. 

”Vi er meget stolte over at få tildelt en Børsens Gazelle, og det er et stort skulderklap fra vores kunder. Hos Sølund huse løfter vi i flok, og prisen er en stor ros til vores medarbejdere og samarbejdspartnere, som alle har ydet en stor indsats,” siger Mads Nielsen, marketingsansvarlig og medejer i Sølund Huse.

Mangel på træ

En Gazellevirksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår med positiv vækst alle år. Hos Sølund Huse er den eksplosive vækst ikke kommet af sig selv på et usikkert marked med corona, stigende trævarepriser og global mangel på træ. 

”Vi har ikke sovet os til væksten, da vi navigeret på et uforudsigeligt marked med lange leveringstider, mangel på træ og annullerede ordrer. Det har været benhårdt arbejde, og vi har været proaktive og taget mange chancer,” forklarer Mads Nielsen. 

Mads Nielsen er marketingansvarlig og medejer i Sølund Huse. Han blev fastansat i Sølund Huse i 2016 og står i dag for den daglige ledelse i Sølund Huse. Foto: Sølund Huse

Den nye generation 

Sølund Huse blev grundlagt af Jørgen Nielsen i 2002 og har udstilling, kontor og lager på Overby Skovvej 3 ved Hovedgård. I øjeblikket gennemgår Sølund Huse et generationsskifte, hvor sønnen Mads Nielsen overtager den daglige ledelse. 

”Før min tid har der ikke været fokus på salg og markedsføring hos Sølund Huse, og det har taget tid at opbygge et brand. Fundamentet er på plads nu, og væksten bekræfter os i, at vi er på rette vej,” siger Mads Nielsen, som blev fastansat i 2016 og kommer med en baggrund indenfor markedsføring. 

Helårshuse på tegnebrættet 

En af grundstenene hos Sølund Huse er at lytte til, hvad kunderne efterspørger samt strømningerne i markedet. I foråret lancerede virksomheden datterselskabet Sølund Living, som sælger helårsgodkendte annekser til sommerhuse. 

”Vores kunder har i mange år efterspurgt helårshuse. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden lytter til efterspørgsel i markedet og udvikler nye forretningsområder. Helårshuse hos Sølund Living henvender sig til sommerhusejere i hele Danmark, som ønsker sig et helårsgodkendt anneks,” siger Mads Nielsen. 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021