Søndagsfund i Brædstrup: Genbrugsskatte til halv pris(Arkivfoto: Jørn Kildall)

Den 5. november byder Brædstrup Humanitær Forening velkommen til en dag med store rabatter, en god sag og muligheden for at genopdage skjulte genbrugsperler.

Af Jørn Kildall

Søndag den 5. november, kl. 10.00-14.00, får du en enestående chance for at kombinere shopping og støtte til en god sag. På Østergårdsvej 14 har Brædstrup Humanitær Forening fyldt butikkerne op med skatte fra genbrugsverdenen – og denne dag kan du få dem til halv pris!

Mere end bare en butik

Genbrug er mere end blot en trend for Brædstrup Humanitær Forening; det er fundamentet for deres mission. Selvom foreningen kan virke lille ved første øjekast, har de en betydelig indflydelse. Ikke kun i Brædstrup, men også langt ud over Danmarks grænser.

Hjælp, der krydser grænser

Foreningens hjerteslag rækker til Østeuropa. Med egne projekter i lande som Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Bulgarien og Moldova sørger de for, at nødhjælp, udstyr og tøj når frem til dem, der har mest brug for det. Men ikke kun det - de sørger også for at give tilbage til det lokale samfund gennem donationer.

Frivilliges hænder og hjerter

Det, der gør Brædstrup Humanitær Forening speciel, er de mange engagerede frivillige. De er drivkraften bag de store lagerfaciliteter og den stærke mission om at gøre en forskel både lokalt og globalt.

Så, hvorfor ikke bruge en søndag på at finde den perfekte genbrugsskat og samtidig støtte en god sag? Vi ses på Østergårdsvej 14 den 5. november!
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023