Genbrug

Lokalnyt

Preloved tøjmarked i Vestbirk

7. februar 2024
Preloved betyder elsket tidligere, og rygtet om, at det var elsket tøj, der var på markedet i Vestbirk søndag, var nået vidt omkring.
Lokalnyt

Er tøjet krympet eller har du spist for meget?

20. december 2023
VESTBIRK - Vi kender alle situationen, at tøj, som vi har været meget glade for, har ligget på hylden eller hængt på bøjlen og er blevet for småt. Men fortvivl ikke. Det tøj du har elsket, er der nu en chance for, at andre kan komme til at elske.
Lokalnyt

77 procent genanvendes til beklædning

8. juni 2023
Hver gang der afleveres tøj i Røde Kors-butikkerne eller i containerne, ender 77 procent af tøjet som beklædning enten hos kunder i Danmark eller andre steder i verden.
Lokalnyt

Sattrups nye "butik" for genbrugsvarer

12. april 2023
I den lille landsby Sattrup er der sket noget ganske særligt. Det tidligere frysehus og landsbyens lokale bogbyttecentral er blevet forvandlet til en ny, bæredygtig genbrugsbutik. Med varme og entusiasme har byens borgere taget initiativ til at skabe et nyt samlingspunkt, hvor man kan købe, sælge og bytte genbrugsvarer.
Lokalnyt

Find lækkert genbrugstøj i Egebjerg

15. marts 2023
Der er mange forskellige måder at være bæredygtig på, en af de mest populære er at købe genbrugstøj, vintage- eller upcyclet tøj. Det stopper ikke kun ved tøj, der er mange ting vi ikke længere kan finde plads til og derfor kan handle videre.
Lokalnyt

Pre Loved – Genbrug 2.0

24. januar 2023
Rikke og Elin står mellem sække og kasser med tøj, sko, bælter, tørklæder og diverse accesories, mens de sorterer i drenge-, pige-, kvinde-og herretøj. Samtidig prøver de at forklare den ide, de sammen med Maria, Linn og Margrethe er i gang med at realisere.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023