Genbrug

Lokalnyt

Bliv haveklar med billige genbrugsmaterialer

9. april 2022
Meget af det, der bliver afleveret på genbrugspladsen kan sagtens genbruges eller genanvendes. Det sætter Horsens Kommune fokus på, når der igen holdes genbrugsloppemarked for enden af Endelavevej efter Genbrugspladsen i Horsens.
Lokalnyt

Halv pris gav travlhed i Brædstrup

9. februar 2022
Brædstrup Humanitærforening havde søndag 6. februar 2022 halveret prisen på alle varer og det var noget som kunderne kunne lide, og de kom langvejs fra for at købe de gode varer.
Lokalnyt

Pantstation i Horsens bygges om og får plads til meget mere pant

10. oktober 2021
Pantstationen i Horsens bliver den første i Jylland, der bygges om til den nye model, hvor man hælder alle sine flasker og dåser direkte i maskinen. Dermed kan man let komme af med store mængder pant på én gang. Flasker og dåser optælles og komprimeres på stedet, så der er plads til meget mere – og man får pant-pengene ind på sin konto med det samme.
Lokalnyt

Arla kalder mælkekasserne hjem

27. september 2021
Hvert år forsvinder tusindvis af Arlas ikoniske mælkekasser fra mælkeleveringerne og ud i landet. Men nu kalder Arla mælkekasserne hjem i en landsdækkende indsamling. Det koster nemlig dyrt i både CO2e og i landmændenes regnskab at producere de 300.000 nye mælkekasser, der årligt produceres for at gøre op med de glemte, de slidte eller forsvundne kasser. For hver returnerede mælkekasse donerer Arla 5 kr. til Arla Fondens arbejde med at inspirere og uddanne børn og unge i sunde og bæredygtige madvaner.
Lokalnyt

10 år med Røde Kors i Østbirk

24. august 2021
For 10 år siden stod en flok frivillige klar til at prøve kræfter med en genbrugsbutik i Østbirk, og resultatet ses i dag på Industrivej 6, hvor en stor moderne genbrugsbutik sørger for, at tøj, møbler, nips, køkkengrej, elektronik og meget mere blev genbrugt.
Lokalnyt

Genbrugsbutik udvider igen

7. juli 2021
Det er kun godt et år siden, at Røde Kors Butikken i Østbirk flyttede i nye dobbelt så store arealer, men nu er butikken klar med endnu en udvidelse. Denne gang med 50 procent.
Lokalnyt

Stine fra Skanderborg: Sy dit eget tøj

11. marts 2021
Kjoler og flotte sæt syet af brugt sengetøj er blevet til en forretning for 34-årige Stine Højland fra Skanderborg. Hendes virksomhed ATTER har nu indgået et samarbejde med Blå Kors om at udstille sit tøj og sælge sykit i en række af organisationens genbrugsbutikker for at inspirere andre til at tænke bæredygtigt.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021