Genbrug

Lokalnyt

77 procent genanvendes til beklædning

8. juni 2023
Hver gang der afleveres tøj i Røde Kors-butikkerne eller i containerne, ender 77 procent af tøjet som beklædning enten hos kunder i Danmark eller andre steder i verden.
Lokalnyt

Sattrups nye "butik" for genbrugsvarer

12. april 2023
I den lille landsby Sattrup er der sket noget ganske særligt. Det tidligere frysehus og landsbyens lokale bogbyttecentral er blevet forvandlet til en ny, bæredygtig genbrugsbutik. Med varme og entusiasme har byens borgere taget initiativ til at skabe et nyt samlingspunkt, hvor man kan købe, sælge og bytte genbrugsvarer.
Lokalnyt

Find lækkert genbrugstøj i Egebjerg

15. marts 2023
Der er mange forskellige måder at være bæredygtig på, en af de mest populære er at købe genbrugstøj, vintage- eller upcyclet tøj. Det stopper ikke kun ved tøj, der er mange ting vi ikke længere kan finde plads til og derfor kan handle videre.
Lokalnyt

Pre Loved – Genbrug 2.0

24. januar 2023
Rikke og Elin står mellem sække og kasser med tøj, sko, bælter, tørklæder og diverse accesories, mens de sorterer i drenge-, pige-, kvinde-og herretøj. Samtidig prøver de at forklare den ide, de sammen med Maria, Linn og Margrethe er i gang med at realisere.
Lokalnyt

Salling Group genanvender daggammelt brød

23. januar 2023
Det kan måske lyde lidt underligt at bruge daggammelt bagerbrød i ny dej, men ikke desto mindre er det lige netop hvad føtex og Bilka-bageren gør, og det har vist sig at være en fordel på flere områder.
Lokalnyt

Genbrug er sagen for Lisbeth

23. november 2022
I Yding holder Lisbeth Tokkesdal til og hun tog for kort tid siden springet og blev fuldtidsselvstændig med sin virksomhed RumIgen som arbejder med genbrug i indretning af hjem og kontorer.
Lokalnyt

Bliv haveklar med billige genbrugsmaterialer

9. april 2022
Meget af det, der bliver afleveret på genbrugspladsen kan sagtens genbruges eller genanvendes. Det sætter Horsens Kommune fokus på, når der igen holdes genbrugsloppemarked for enden af Endelavevej efter Genbrugspladsen i Horsens.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023