Søvinds fremtid?!(arkivfoto)

I denne tid gør Søvind Lokalråd klar til det første Borgermøde om Søvinds fremtidige udvikling. 

Som det er sket i de fleste af kommunens øvrige centerbyer, skal der nu tages hul på processen med at beskrive mulighederne for Søvinds fremtidige udvikling. Søvind Lokalråds byudviklingsgruppe har det sidste halve år i samarbejde med repræsentanter for Horsens kommune arbejdet på oplægget til en vision for Søvind. 

Den 22. november kl. 19 vil Søvind Lokalråd fremlægge deres vision for byens borgere i Sandbjerghus. Kommunens repræsentant vil forklare og fremlægge de lokale fysiske rammer, hvorefter lokalrådet vil facilitere et antal gruppediskussioner, som til januar skal fremlægges for byen på det næste borgermøde.

Nu er det borgernes tur til at sætte deres præg på - og diskutere hvordan, de gerne ser at Søvind skal forme sig de næste mange år. Lokalrådet håber på et stort fremmøde med engagerede folk, der har masser af gode ideer og visioner til, hvad Søvind skal være fremadrettet.

Det bliver et spændende arbejde, der samtidig vil give os en fælles retning for udvidelse og udvikling af vores lokalsamfund, og Lokalrådet er glade for, at også de mindre bysamfund i kommunen lader til at komme mere i fokus.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023