Storsejr blev fejret med manér i ForumLørdag var der spændinger i luften da lokale HH Elite skulle møde Skanderborg Håndbold, som tidligere havde har sejret over hjemmeholdet.

Af Jørn Kildall

Der var god stemning i Forum da HH Elite mødte Skanderborg Håndbold. Her kunne HH Elite at fokus på defensiven var en del af en vinderrecept.

Den gode stemning fra den 8. spiller på lægterne var også medvirkende til det flotte resultat på 30 – 22 over modstanderne fra nord. Tilskuerne så flotte redning i målet, mange hårde tacklinger og flotte mål i en sand målfest, hvor HH Elite formåede at holde hovederne kolde. Kampens spiller blev Laura Damgaard.

Næste kamp er 12. november mod Ringkøbing på udebane og næste hjemmekamp er onsdag d. 17. november kl. 18:30 når Aarhus United kommer på besøg i Forum Horsens.

Efter kampen var der gjort klar til efterfest i Insero Atrium hvor Leth Catering stod klar med helstegt pattegris og efter den gode mad og drikke, gik byens Bamse-band – Bomles Venner – på scene og fik den lille båd til at gynge og alle tog med på turen ned ad Vimmersvej.

Alt i alt var det en særdeles vellykket dag for holdboldspillerne og de mange festglade fans.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021