Stort rykind til kundeaften hos BlomstermusenTirsdag eftermiddag havde Blomstermusen i Åes sammen med Philip fra ”Hjem til Gården” inviteret til inspirationsaften og det var et tilløbsstykke.

Ved ankomsten til Åes, i god tid før åbningen, holdt der masser af biler parkeret ved vejen op til huset. Ved indgangen stod en venlig dame og talte hvor mange som blev lukket ind og gik ud – allerede tre minutter over sytten havde små 50 besøgende bevæget sig ind i butikken og strømmen af gæster blev bare ved med at flyde.

Corona-sikkert besøg hos Blomstermusen

Ude i parkeringsområdet fik alle besøgende udleveret mundbind og handsker. Blomstermusens gårdbutik har ikke plads til masser af gæster og for at beskytte gæsterne havde Musen Løfgren taget denne foranstaltning i brug og det var en god idé med de mange gæster samlet.

Når man gik gennem butikken og ud bagved kunne man se de mange spændende varer hos Blomstermusen og man kunne deltage i en konkurrence. Allerlængst ind fandt man stjernen Philip Dam Hansen fra TV2-programmet Hjem Til Gården, som serverede smagsprøver på sine økologiske produkter fra Troldgården.

- Vi havde rigtig mange gæster inde til inspirationsaften og både Philip og jeg er overvældet over hvor mange som valgte at lægge vejen forbi. Det er bestemt ikke sidste gang vi prøver noget der ligner, fortæller en glad Musen Løfgren.

Det var også muligt at få slukket tørsten og sidde ud bagved gården og nyde solen, og de gode varer sammen med de øvrige gæster.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024