Street Food Festival på FÆNGSLET klar til debutFÆNGSLET og Mad&Marked inviterer til Street Food Festival 26.-29. august. Oplev et madmekka med lækre, frisklavede retter fra alverdens køkkener i hyggelige omgivelser. 

Kom til madmekka og sæt tænderne i et utal af kulinariske fristelser, når Mad & Marked kører sine food trucks i stilling til byens første Street Food Festival på FÆNGSLET den 26.-29. august. 

"Vi har stået klar i starthullerne hele foråret, og det er glædeligt, at vi nu kan offentliggøre et fedt festivalprogram, og vi er eksperter i at skabe indbydende oaser og traktere i alle slags omgivelser," siger Kristian Andersen, festivalchef hos Mad & Marked.

Fængselsgården omdannes til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger og god stemning. Gå også på opdagelse blandt udvalgte stande med planter, kunsthåndværk og design eller giv jer i kast med aktiviteter for både børn og voksne.

"Vi glæder os enormt meget til at være vært for Horsens' første Street Food Festival, og vi er rigtig glade for, at vi igen kan invitere hele byen indenfor til inspirerende oplevelser," siger eventansvarlig på FÆNGSLET Nana Renée Andersen.

Uanset er om du er til klassisk fish’n’chips, empañadas, en gourmetburger, smørrebrød eller lune tacos, kan du få stillet sulten. Stadeholderne ser også frem til igen at kunne lange lækker mad over disken.

"Lige som rigtigt mange andre i branchen, ser vi tilbage på et meget hårdt år, så Mad & Markeds Street Food festival er lige det, vi har brug for. Vi kan slet ikke vente med at rulle afsted med god stemning, lækker mad og hygge," siger ejer af food trucken MAMATI Mohammed Shuber.

Der er gratis entré til Street Food Festivalen, som har åbent torsdag kl. 16-20, fredag og lørdag kl. 11-20 og søndag kl. 11-20. Det er også muligt at opleve det prisvindende Fængselsmuseum til halv pris under festivalen.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021