Succesfuldt DM JuniorHorsens’ junior svømmere satte et solidt aftryk på dette års Danske Juniormesterskaber på kortbane i Esbjerg, hvor 12 unge og talentfulde svømmere stillede til start.

Horsens svømmerne kom bragende fra start på førstedagen og leverede en lang perlerække af stærke præstationer igennem hele stævnets fire konkurrencedage på Svømmestadion Danmark. Her blev den ene personlige rekord afløst af den anden. Herudover var Horsens’ stærkt repræsenteret med Matti Andersen, Tobias Wemmelund, Sofie Schmidt-Petersen, Julie Olsen og Katrine Stoltenhoff i finalerne. Trods den lange liste af nævneværdige præstationer fra de mange dygtige Horsens svømmere, så skal specielt en præstation fremhæves. Katrine Stoltenhoff lykkedes med at vinde bronze på 50m brystsvømning med kun to tiendedele af et sekund fra sølvet på sidste dagen.

Det bliver yderst spændende at følge de meget unge og talentfulde juniorsvømmere i fremtiden. Det er mange år siden at talentmassen i Horsens og omegn har været så stor og set så lovende ud.”
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023