Tamdrup kikre

Lokalnyt

Påskeunderet genopstår i Tamdrup

8. april 2024
LUND - Da Tamdrup Kirke åbnede sine døre denne Skærtorsdag, var det ikke kun for at byde velkommen til en tradition, men for at vække et fællesskab til live, der med lys, farver og fælles måltid fejrede påskens mirakel.
Lokalnyt

Anne Louise Krogh: Ny musisk kraft i Tamdrup

9. januar 2024
LUND - Tamdrup Kirke byder velkommen til Anne Louise Krogh, en visionær Kirkekulturmedarbejder med et hjerte der banker for både musik og samfund. Med hendes ankomst venter der en spændende udvikling i kirkekulturen, der lover at favne alle aldre med et friskt pust af kreativitet og fællesskab.
Lokalnyt

Områdegudstjenester i Tamdrup Kirke

8. januar 2024
LUND - Mød din nabo i kirken eller tag din nabo under armen! ”Vokseværk” er et nyt tiltag i Horsens Provsti, hvor man på nye måder vil arbejde på at møde de mange tilflyttere, der kommer til sognene.
Lokalnyt

Ukrainsk aften i Tamdrup kirke

9. oktober 2023
Fra personlige beretninger om krigens skæbner, over autentiske kulinariske oplevelser, til dybdegående analyser fra eksperter: En uforglemmelig aften i Tamdrup kirke kaster lys over Ukraines situation, kultur og de udfordringer, landet står overfor.
Lokalnyt

En medrivende oplevelse af musikalsk mangfoldighed

22. marts 2023
KorDania, et 30 medlemmer stort semiprofessionelt kor, imponerer med ubesværet nærvær, rytmisk præcision og smittende sangglæde. Deres alsidige repertoire spænder fra klassiske satser og salmer til jazz, gospel, pop og rock, hvilket giver en bemærkelsesværdig variation i deres koncerter og er blevet korets kendetegn.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024