Tarteletterne på sommerferie: Frikadeller og grin i PræstegårdenØSTBIRK - Selvom tarteletterne havde taget sommerferie, blev der ikke sparet på hyggen i præstegården i Østbirk. Torsdagens program bød på både foredrag og frokost med en humoristisk twist, da præst Lone Buhl Pedersen trådte til med inspiration og grin.

Tekst og foto Jørn Kildall

Når præstegårdens trofaste tartelet-hold går på ferie, må man improvisere. Derfor stod menuen denne gang på lune frikadeller med rugbrød og rødbeder, og som prikken over i’et: isvafler til dessert. Perfekt til en af ugens varmeste dage! Præst Lone kunne berette om panikken, da hun stod i sit lokale supermarked i Skanderborg og fandt ud af, at man kun måtte købe seks kasser isvafler ad gangen. Heldigvis er hun stamkunde, så butikken fandt hurtigt en løsning: "Kom bare et par gange, så skal vi nok få solgt nok isvafler til dig."
 

Grin og quiz i Præstegården

Efter en omgang frikadeller og isvafler, var det tid til lidt latter. Lone startede sit foredrag med en vittighed, der fik de 40 fremmødte til at grine godt og grundigt. Herefter fulgte en lille quiz med seks spørgsmål, hvor præmierne var gavekort til den næste tarteletforsamling. Så er der noget at se frem til torsdag den 29. august, når Katrine fra Velux/Østbirk Bygningsindustri kommer og fortæller om virksomhedens historie i Østbirk.
 

Lev livet - En præst med positivitet

Lones foredrag handlede om at leve livet fuldt ud. "Find det, der gør livet værd at leve, og det, der er værd at leve for," sagde hun. Med taknemmelighed kommer man langt, og med et lyst sind kommer man endnu længere. Ordene ramte plet hos tilhørerne, som forlod præstegården med et smil på læben og varme i hjertet.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024