Tog

Lokalnyt

Togstop i Hovedgård med benspænd

5. april 2021
Endnu et hold politikere var inviteret til Hovedgård for at høre om planerne med at genåbne Hovedgård station. Dagens gæster var trafikordfører Kristian Pihl Lorentsen (V), Troels Lund Poulsen (V) samt de lokale byrødder byrådspolitikere Martin Ravn og Jørgen Korshøj, som skulle høre om planerne fra Hovedgård Lokalråd.
Lokalnyt

Jernbanen skal være Danmarks grønne puls

7. marts 2021
Hurtigere tog, højere hastigheder, flere afgange og en udbygget infrastruktur – naturligvis på el - skal sikre en omstigning fra bil til kollektiv transport, lyder anbefalingerne i et nyt notat fra en arbejdsgruppe i IDA.
Lokalnyt

Hovedgård viser stationen frem

4. marts 2021
Søndag formiddag havde repræsentanter for lokalrådet inviteret byrådsmedlem Lisbet Torfing (EL) og trafikordfører Rasmus Vestergaard Madsen, MF (EL) til en snak om muligheder for at etablere togstop i Hovedgård.
Lokalnyt

Togstop i Hovedgård et skridt nærmere

27. januar 2021
Tirsdag morgen havde lokalrådet i Hovedgård sat borgmester Peter Sørensen stævne ved Hovedgård station til et pressemøde - det var frysende koldt, men nyhederne man skulle høre, kunne man varme sig på. En mulig genåbning af Hovedgård station er rykket nærmere og med en dugfrisk rapport i hånden om passagertallet på stationen ligger Hovedgård lunt i svinget.
Lokalnyt

Virtuelt borgermøde i Hovedgård

19. november 2020
Grundet Corona-omstændigheder måtte borgermødet i Hovedgård om genåbning af Hovedgård station afholdes som videomøde og omkring 30 personer deltog i mødet torsdag aften sammen med Hovedgård Lokalråd og borgmester Peter Sørensen.
Lokalnyt

Præsentation af togstop i Hovedgård

8. november 2020
Fredag formiddag præsenterede Hovedgård Lokalråd sammen med Borgmester Peter Sørensen en ny rapport, "Genåbning af Hovedgård Station som standsningssted" for transportminister Benny Engelbrecht på et Coronasikret virtuelt møde.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021