Torsteds djævle banker Østbirk

Kampens spiller var Christopher From. Der var både overblik, løbevilje og utrolige driblefærdigheder. Det var dog ikke nok til at bryde hans måltørke.

Ærgerligt nederlag til de rød/sorte djævle fra Hatting Torsted. Østbirk taber desværre 4-1 til Hatting Torsted fredag 26/8.

Af Christopher From

Østbirk kommer ellers foran 0-1 med et fint mål fra Mathias Skytte. Herefter får HT et dumt dødboldsmål til 1-1. Herefter er der både et stolpeskud af Christopher From og en farlig hovedstødsafslutning fra Kristian Olesen. Det var dog ikke nok til at komme foran og holdene går til halvleg med 1-1.

Østbirk kommer egentlig fint ud til 2. halvleg, men det bliver desværre Hatting Torsted, der i stedet scorer til 2-1. Østbirk holder ved med det gode spil, men desværre koster dummer fejl indkasseringer til både 3-1 og 4-1, hvilket også bliver slutresultatet.

Der var allerede kamp igen onsdag 31/8, hvor Østbirk tager en udesejr på 2-5 mod Stensballe IF.

Senest måtte Østbirks 2. hold melde afbud til udekampen mod Horsens Freja 3/9, og det bliver derfor en skrivebordssejr til hjemmeholdet på 3-0. Østbirks serie 3 hold spiller samme tid mod Hovedgård/Søvind, og en masse afbud på tværs af begge hold har tvunget Østbirk til at melde afbud til serie 4 kampen, da modstanderen desværre ikke var fleksibel omkring kampflytning.

Serie 4-holdet ligger nu med 7 point for 5 kampe og er placeret på en 5. plads med kun 4 point op til topholdet Horsens Freja.

Næste kamp er onsdag 6/9 mod Egebjerg IF hjemme i Østbirk.