Tvingstrup

Lokalnyt

Tvingstrup Dyreklinik har travlt

2. februar 2022
Når man passerer Tvingstrup på Århusvej ligger der en stor bygning og her holder Tvingstrup Dyreklinik til. Det er en stor og moderne dyrelægepraksis som summer af aktivitet dagen lang, her mødte avisen dyrlæge og medejer af klinikken Vibeke Bjørn Rasmussen.
Lokalnyt

Uhyggen vil brede sig i Tvingstrup

28. oktober 2021
Coronaen satte i det tidlige forår en stopper for den traditionsrige fastelavnsfest i Tvingstrup Forsamlingshus. Det rådes der bod på, når der på søndag 31. oktober kl. 15 holdes ”Faste-ween”.
Lokalnyt

Tvingstrup har fået penge til en make-over

19. august 2021
Tvingstrup Kultur- og Idrætsforening har fået tildelt puljemidler til flere hårdt tiltrængte reparationer i byen. Nu håber foreningen, at byens borgere vil give en hånd med i ”Projekt Forskøn Tvingstrup”.
Lokalnyt

Fortidsmindedag 25. april 2021 på Tremhøj

15. april 2021
Slots- og Kulturstyrelsen og lokale museer er gået sammen om at skabe en Fortidsmindedag i Danmark, som i år afholdes søndag d. 25. april 2021. Formålet er at invitere danskerne ud i by og land for at øge kendskabet og interessen for danmarkshistorien via et besøg på et af vores mange, fantastiske fortidsminder. Dagen sætter også fokus på det lokale ejerskab, det frivillige engagement og forvaltningen af de fredede fortidsminder.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024