Tvingstrup

Lokalnyt

Fortidsmindedag 25. april 2021 på Tremhøj

15. april 2021
Slots- og Kulturstyrelsen og lokale museer er gået sammen om at skabe en Fortidsmindedag i Danmark, som i år afholdes søndag d. 25. april 2021. Formålet er at invitere danskerne ud i by og land for at øge kendskabet og interessen for danmarkshistorien via et besøg på et af vores mange, fantastiske fortidsminder. Dagen sætter også fokus på det lokale ejerskab, det frivillige engagement og forvaltningen af de fredede fortidsminder.
Lokalnyt

En glædelig nyhed fra Tvingstrup Vandværk

12. december 2020
Det er endelig lykkes os at indgå en aftale med Samn Forsyning vedrørende aflæsning og indberetning af vandmålere. Derfor skal vores forbrugere ikke længere selv aflæse vandmåleren og indberette dette til Samn Forsyning.
Lokalnyt

Frisøren kommer på besøg i fælleshuset

10. oktober 2020
I 2040 er hver fjerde dansker over 60 år. 80.000 danskere overvejer lige nu at flytte i seniorbofællesskab, men der er under 8000 boliger på tegnebrættet til dem. Derfor er der virkelig brug for flere seniorbofællesskaber. I Tvingstrup ligger et af kommunens ældste seniorbofællesskaber hvor frisør Marianne besøger beboerne med sin mobile frisørsalon hver anden måned.
Lokalnyt

Fællesskabet er Toves brændstof

23. juni 2020
Mange har mødt Tove Frandsen og kender hende for sit gode humør, sine stærke holdninger, og som ildsjæl og iværksætter. Men hvem er hun, det vil vi prøve at besvare i dette portræt.
Læserbreve

Debat: Landdistrikter i vækst og fremgang

12. juni 2017
Horsens Kommune er i stor vækst og fremgang. Dette kommer hele Kommunen til gavn. Et godt eksempel er Hovedgård, som indtager førstepladsen som det hurtigst voksende landdistrikt i Danmark. En placering som Hovedgård og Horsens Kommune kan være stolt over.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021